Κειμενο Παρουσιασης αναρχομηδενιστικης σελιδας: Ragnarok

Ανακοινώνοντας την έναρξη λειτουργίας του εγχειρήματος Ragnarok, θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε μια συνοπτική αναφορά στον τρόπο δραστηριοποίησης του blog, την μεθοδολογία και την στοχοθεσία του. Πρόκειται για ένα δίκτυο αντιπληροφόρησης το οποίο υπερβαίνει γεωγραφικά σύνορα, φιλοδοξώντας να φιλοξενήσει οπτικές, προσεγγίσεις, θεωρήσεις, δράσεις και ειδήσεις οι οποίες σχετίζονται με την μηδενιστική αναρχία όπως αυτή συνοψίζεται και εκφράζεται μέσα από τα πρόσωπα μας. Με στόχο πάντα την εγωιστική αυτοπραγμάτωση, την κατάφαση και την ασύμμετρη τροφοδότηση της αναπόφευκτης μα ταυτόχρονα θεμιτής εξέλιξης, επιχειρούμε να εντάξουμε το μέσο αυτό στην εργαλειοθήκη μας με την προοπτική άμεσης χρήσης του προς την κατεύθυνση δημιουργίας καταστάσεων προωθητικών για τους παραπάνω σκοπούς, οι οποίοι αποτυπώνονται ανάγλυφα στην συνολική ρήξη με κάθε έκφανση του υπάρχοντος.

Θεμελιωμένο πάνω σε αυτές τις σταθερές γίνεται ξεκάθαρο πως το εγχείρημα δραστηριοποιείται στα ευμετάβλητα πλαίσια μια εγωιστικής ένωσης, κάτι που δεν το αφήνει να γίνει κτήμα πολυτασικών ψευδοσυνόλων η άλλων μανιχαϊστικών αναγνώσεων. Η πανηγυρική εκμηδένιση πάσης συστηματοποιημένης σταθεράς και η πρόσκληση σε μια γιορτή καταστροφής, συντελούν στο προσωπικό μας ανάθεμα έναντι στην κοινωνία των μετρίων και των επιβεβλημένων καθηκόντων που καλλιεργούνται στα κατατμημένα ιδεολογικά χωράφια. Στο ίδιο ζωικό ντελίριο αναπτύσσεται η επιθυμία μας για την οικοδόμηση δημόσιων, σταθερών βάσεων η το ξέβρασμα πειραματισμών οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην εμβάθυνση στις λειτουργίες της κοινωνικής μηχανής, στην ριζοσπαστικοποίηση θεωρήσεων, στην όξυνση της κριτικής και στην πολυπόθητη επικοινωνία με πρόσωπα που πάντα πιστά στην μοναδικότητα τους θα συναντούν τις προθέσεις και τις επιθυμίες τους εντός των δικών μας, με αμφότερες να αποτυπώνονται στην επιφάνεια της μηδενιστικής αναρχίας αναβαθμίζοντας τις προοπτικές για μια συνολική, ενοποιημένη κριτική στα πλαίσια της ριζικής άρνησης της κοινωνικής ειρήνης.

Αναγνωρίζοντας τα μεγάλα κενά λόγου και δράσης που υφίστανται από την έλλειψη παρουσίας μηδενιστών στην δημόσια σφαίρα αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο στην θεμελίωση σταθερών δομών ως κομμάτι μιας γενικότερης στρατηγικής προσανατολισμένης στην κατασκευή συνθηκών αυτοπραγμάτωσης και εγωιστικής αποστασίας για όσους δεν ικανοποιούνται με τις φτηνές στιγμές που ανακυκλώνονται μαζί με τα εμπορεύματα εποχής στις βιτρίνες της ανθρώπινης αχρειότητας. Για μας όποιος μηρυκαστικά επαναδιατυπώνει την θέληση του για εξάπλωση της μηδενιστικής φωτιάς, αρνούμενος να οργανωθεί και να πράξει ενάντια στο κοινωνικό οικοδόμημα με όποιον τρόπο και μέσο επιθυμεί η διαθέτει, κρύβει ένα πτώμα στο στόμα του και η ασθενική του ορμή δεν του επιτρέπει να υπερβεί ακόμα και το μίνιμουμ των εμποδίων που ορθώνονται σε μια πορεία που κατά συνέπεια δεν θα είναι ικανός καν να οραματιστεί. Το ίδιο ισχύει για όσους προπαγανδίζουν μοιρολατρικά την ματαιότητα οποιασδήποτε προσπάθειας εντατικοποίησης της συνολικότερης καταστρεπτικής κίνησης, καταφεύγοντας έτσι σε μια χριστιανικού τύπου αποκήρυξης της τέχνης του πολέμου, είτε σε μια άκριτη προσκόλληση στο φάντασμα του ανταρτισμού και της θεαματικής βίας για την βία, του πλήθους.

Το blog αυτό, επαναλαμβάνουμε ώστε να γίνει ξεκάθαρο, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα αποτελέσει μανιφακτούρα οποιασδήποτε πολιτικής ιδεολογίας και θα μείνει αποστασιοποιημένο από κοινωνικά κινήματα όποιο χρώμα κι αν τα συνοδεύει, επιβεβαιώνοντας τον πλήρη αντιπροταγματικό, αντιδιαλεκτικό και αντιπολιτικό χαρακτήρα της μηδενιστικής προοπτικής. Το περιεχόμενο που θα φιλοξενείται θα έχει ως ριζοματικό πυρήνα την εγωιστική αναρχία, τοποθετώντας στο επίκεντρο τα πρόσωπα ως την μόνη πραγματικότητα πάνω στην οποία είναι δυνατό να ανθίσουν οι πιθανότητες για την καθίδρυση της απενοχοποίησης των βάρβαρων ενστίκτων και της ατομικής εξύψωσης. Η επιλεκτική στέγαση και η μη φιλόξενη στάση του εγχειρήματος δεν συνάγεται με την καθιέρωση των προσώπων μας ως κάποιας μορφής αυθεντίας η κατόχων της μοναδικής αλήθειας, αποδεχόμενοι πως αυτή είναι σχετική με την φυσιολογία του υποκείμενου και τις τάσεις που ενυπάρχουν εντός του. Είμαστε εξαιρετικά θετικά προδιατεθειμένοι να στηρίξουμε και να προωθήσουμε τον λόγο ομάδων και ατόμων με την προϋπόθεση αυτός να κινείται σε ατομικιστικά, εγωιστικά πλαίσια, όσο αντίθετους κι αν μας βρίσκει το διακύβευμα η η διατυπωμένη θέση τους. Σημαντικό για μας είναι να λάμψει η επιφάνεια της ατομικής, ζωτικής βούλησης πάνω στην οποία όλα τα γεγονότα και οι δυνατότητες μπορούν να ανθίσουν και να αποκτήσουν το νόημα τους, ερειδόμενα στην μονοσυμαντότητα της ύπαρξης. Δίχως την εύρεση και την αποδέσμευση αυτής της επιφάνειας που θα λειτουργήσει ως το δυναμικό πεδίο για μια νέα σύλληψη της ζωής και την οποία πληθώρα ανθρώπων ανά τους αιώνες αναζήτησε, θα είμαστε καταδικασμένοι στην υποπλασία που επιφέρει η προσκόλληση σε μεταφυσικές ολιστικές αναζητήσεις και στην βρωμερή οχληρότητα ηθικών προκαταλήψεων.

Αποδεσμευμένοι από το όποιο βάρος πολιτικής συνέπειας δεν δεσμευόμαστε να επιτελέσουμε απολύτως κανένα καθήκον.

Το blog θα δημοσιεύει αποκλειστικά προσεγγίσεις, θέσεις, μεταφράσεις και ενημερώσεις διεθνούς περιεχομένου, οι οποίες συνδέονται με την μηδενιστική αναρχία καθώς και ότι οι διαχειριστές θεωρήσουν πως συνεισφέρει στην θεωρητική εμβάθυνση, την αποκωδικοποίηση της πραγματικότητας, των υπολανθάνοντων νοημάτων και των κοινωνικών δρώμενων.

Απελευθερώνουμε τα έκλυτα πάθη αποβλέποντας στην οριστική καταστροφή οποιουδήποτε ιερού.
Για μία εκμηδένιση δίχως εγγυήσεις και προοπτική

Διαχειριστική ομάδα Ragnarok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php