Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για τις συλλήψεις στην Ιταλία υπό την επιχείρηση Scripta Manent και τον αγώνα στις Αμερικανικές φυλακές

(Oι ημερομηνίες που αναφέρονται στην ανάληψη για τις επιθέσεις λόγω των οποίων διώκονται στην Ιταλία είναι λανθασμένες διότι οι κατηγορίες εκκινούν από επιθέσεις που έλαβαν χώρα το 2003 )

“Η αποφασιστική ψυχή μας είναι πολύμορφη. Διαπερνά τον παλλόμενο καυτό ήλιο και τα τρεμάμενα απ’ την συγκίνηση άστρα. Είμαστε ποιητές της επανάστασης και φιλόσοφοι της καταστροφής. Είμαστε αναρχικοί. Εικονοκλάστες! Ατομικιστές, άθεοι, μηδενιστές! Είμαστε φορείς των μαύρων σημαιών.”
Ρ. Νοβατόρε

Ξημερώματα Τρίτης 4 Οκτώβρη και Τετάρτης 5 Οκτώβρη επιτεθήκαμε σπάζοντας τις τζαμαρίες της  αντιπροσωπείας μηχανών Aprillia στην Β. Όλγας και δύο καταστημάτων της Wind στην Μαρτίου και στην Κωνσταντινουπόλεως. Επιλέξαμε αυτές τις εταιρείες που εξυπηρετούν ιταλικά συμφέροντα καθώς το κράτος έχει άμεση σύνδεση με το κεφάλαιο και βρίσκονται παντού γι’ αυτό κι εμείς απαντάμε με άμεση δράση επιτιθέμενοι παντού, ασταμάτητα και ανελέητα. Η ενέργειά μας αποτελεί ένα μικρό χτύπημα στην μεγάλη βιτρίνα αυτού του σάπιου κόσμου, που επιθυμούμε να τον καταπνίξουμε στις φλόγες. Μια ενέργεια σε ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους προφυλακισμένους συντρόφους στην ιταλία που διώκονται για δράσεις της FAI το 2007-08.

Θέλουμε, επίσης, μέσα από αυτήν την δράση να δείξουμε την στήριξη μας στον αγώνα των κρατούμενων στις ΗΠΑ ενάντια στην σκλαβιά και στους 22 συλληφθέντες που πραγματοποίησαν κατάληψη στην ελληνοαμερικανική ένωση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ FAI

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ FAI

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

Αναρχικοί/Αναρχικές

Αναδημοσίευση από athens indymedia