Ιταλία: Οι αναρχικοί σύντροφοι Anna και Αlefredo σε απεργία πείνας & ανανεωμένες διευθύνσεις για τους 8 συντρόφους

Από την 11η Οκτωβρίου οι σύντροφοι που συνελήφθησαν στην διάρκεια της επιχείρησης “scripta manent”, έχουν μεταφερθεί σε 4 διαφορετικές φυλακές και βρίσκονται όλοι σε πτέρυγες υψίστης ασφαλείας – όλοι σε απομόνωση. Υπόκεινται όλοι σε καθεστώς λογοκρισίας – 7 από τους συντρόφους υφίστανται επισήμως λογοκρισία – αλλά όλοι έχουν παραλάβει τουλάχιστον μερικά γράμματα και ορισμένα τηλεγραφήματα. Απ’ ότι γνωρίζουμε δεν έχουν την δυνατότητα να γράψουν ο ένας στον άλλο. όμως μάθαμε πως η Anna έλαβε τηλεγράφημα από τον Nicola. Οι φυλακισμένοι σύντροφοι έχουν ζητήσει να λάβουν βιβλία, ανακοινώσεις και όσο το δυνατόν περισσότερα νέα.

Ανανεωμένες διευθύνσεις για τους συντρόφους:

BISESTI MARCO: Strada Alessandria, 50/A – 15121 San Michele, Alessandria (AL)

MERCOGLIANO ALESSANDRO: Strada Alessandria, 50/A – 15121 San Michele, Alessandria (AL)

BENIAMINO ANNA: Via Aspromonte, 100  –  04100 – Latina LT

CREMONESE DANILO EMILIANO:  Str. delle Campore, 32  –  05100 Terni TR

SPEZIALE VALENTINA: Via Aspromonte, 100  –  04100 – Latina LT

ALFREDO E NICOLA – are both still in Ferrara AS2

CORTELLI DANIELE: Str. delle Campore, 32  –  05100 Terni TR

Οι σύντροφοι Anna και Alfedo σε απεργία πείνας:

Από τις 3 Οκτώβρη ο Alfredo κήρυξε απεργία πείνας ενάντια στην απομόνωση και τους περιορισμούς που του έχουν επιβληθεί στην επικοινωνία του με τον Nicola. Εισήλθε σε καθεστώς απομόνωσης πάνω από έναν μήνα πριν ως συνέπεια της σχέσης αλληλεγγύης που έχει αναπτύξει με την Συνωμοσία Πυρήνων Της Φωτιάς και εξαιτίας των κατηγοριών που τον βαραίνουν από την επιχείρηση Scripta Manent.
Από τις 10 Οκτώβρη η Anna Beniamino ξεκίνησε επίσης απεργία πείνας ενάντια στην απομόνωση της.

Συγκεκριμένα το γράμμα της Anna στο οποίο ανακοινώνει την απόφαση της έχει ως εξής:

“Σήμερα 10 Οκτώβρη αποφάσισα να ξεκινήσω  απεργία πείνας ενάντια στην απομόνωση στην οποία έχω υποβληθεί μαζί με άλλους συντρόφους που διώχθηκαν ως μέρος της ίδιας επιχείρησης, από την στιγμή της σύλληψης μας στις 6 Σεπτέμβρη. Η απομόνωση αυτή έχει μείνει αναλλοίωτη παρά τις μεταγωγές συντρόφων σε διαφορετικές AS2 πτέρυγες και τις αυταρχικές ανακρίσεις που έχουν λάβει μέρος. Σε αλληλεγγύη με τον Alfredo Cospito o οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 3 Οκτώβρη και κρατείται στην AS2 πτέρυγα της φυλακής Ferrara.
Συνειδητά χρησιμοποιώ την απεργία πείνας σαν ένα εργαλείο που εκφράζει ένα ελάχιστο σημάδι αντίδρασης στις βαρβαρότητες που έχουν τις ρίζες τους στην αιχμαλωσία και την εξουσία.

Όπως πάντα, διατηρώ την αναρχία στην καρδιά και το μυαλό μου, διαθέτω αγάπη και σεβασμό για όλους τους αδάμαστους συντρόφους εντός και εκτός των φυλακών, με την οργή στα δόντια μου και ένα χαμόγελο στα χείλη μου.”

Anna Beniamino

Πηγή: http://actforfree.nostate.net/?p=25308

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.