Μεξικό: Πυρπόληση ΑΤΜ στην Τιχουάνα

Τα ξημερώματα της 7ης Δεκέμβρη τοποθετήσαμε και ενεργοποιήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό σε ένα από τα τόσα ΑΤΜ που υπάρχουν στην σάπια πόλη της Τιχουάνα.

Ο μηχανισμός αποτελούνταν από 250 γραμμάρια μπαρούτι και 250 γραμμάρια μίγματος νιτρικής ποτάσσας και άχνης ζάχαρης, το πακέτο ήταν κολλημένο σε ένα μπιτόνι με 8 λίτρα βενζίνα κι ένα αυτοσχέδιο φυτίλι για την πυροδότησή του.

Στη βία απαντάμε με βία, αφήνοντας στην άκρη το καταπιεστικό όν που μας εκπαιδεύουν να είμαστε από μικρά παιδιά καταστρέφοντας την ελευθερία μας.

Ο αναρχικός αγώνας και οι ιδέες άπαξ και φυτευτούνε είναι σαν ένα σπόρο που μεγαλώνει και που δεν γυρνά ποτέ στο αρχικό του στάδιο, γι’ αυτό συντρόφια σας λέμε πως δεν πρόκειται να μας σταματήσουν, εδώ και τώρα η καρδιά μας είναι μαύρη κι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, συνεχίζουμε να ενεργούμε τις νύχτες, τα ξημερώματα, κάθε μέρα, αυτό εδώ δεν είναι το ξεκίνημα, ούτε βέβαια το τέλος.

Το πιο ισχυρό μας όπλο είναι οι ιδέες που τις συνοδεύουν οι πράξεις που επιβεβαιώνουν κάθε ειπωμένη κουβέντα, κάθε σκέψη.

Σχετικά με κάποια άρθρα που δημοσίευσε το τάχα «ανεξάρτητο κι εναλλακτικό» περιοδικό Contralinea μας φαίνεται πως αυτοί οι τύποι είναι πάντα πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο παιχνίδι του κράτους, στοχοποιώντας και δαχτυλοδείχνωντας τους αναρχικούς της δράσης και κάθε συνεπές εγχείρημα, κάτι που με τη σειρά του μας δείχνει πως κάποιοι αναρχομοραλιστές και αναρχοηθοποιοί γουστάρουν τα φώτα του θεάματος του κράτους και των μίντια, παραχωρώντας συνεντεύξεις. Αυτοί οι «επαγγελματίες» και «αλληλέγγυες» περσόνες δεν φτουράνε μία για μας, αφού το ξέρουμε πως είναι κόκκινοι μεταμφιεσμένοι σε μαύρους, ενώ κάποιοι άλλοι φοράνε μαζί με τα ράσα και την χριστιανική ηθική στην κεφάλα τους. Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε πως ούτε συντρόφια, ούτε συνένοχοί μας είναι, αλλά ένθερμοι υποστηρικτές της σοσιαλδημοκρατίας.

Έμπρακτη αλληλεγγύη στα συνεπή αναρχικά συντρόφια στη Χιλή Νατάλια Κογιάδο, Χαβιέρ Πίνο, Φρέντυ, Μαρσέλο και Χουάν.

Αλληλεγγύη στον Φερνάντο Μπάρσενας που παραμένει με τις ιδέες του ακλόνητες δίχως να ψάχνει στήριξη στους νόμους.

Αλληλεγγύη στα συντρόφια που αιχμαλωτίστηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης Scripta Manent στην Ιταλία.

Φωτιά και μπουρλότο στις φυλακές με τους δεσμοφυλάκους μέσα.

Πέτρες, βόμβες, σουγιάδες και γραπτά κόντρα στην εξουσία.

Θάνατο στις πλατφόρμες.

Νύχτες ανατροπής και φωτιάς μαζί με τους συνενόχους μας. Δύναμη στα φυγόδικα συντρόφια.

Εμπρηστικός Πυρήνας Μάυροι Λύκοι – FAI/FRI
Εμπρηστικός Πυρήνας Μάριο Μπούντα – FAI/FRI

Πηγή: Contra Info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.