Πόλη του Μεξικού: Εκρηκτική-εμπρηστική αλληλεγγύη στις αιχμάλωτες του Άαχεν

Από λόγους για ν’ αγωνιζόμαστε, άλλο τίποτα. Έχοντας λογαριάσει την αναγκαιότητα να δρούμε άμεσα κατά του Κεφαλαίου, βρίσκουμε κάθε φορά όλο και περισσότερα κίνητρα για να συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε. Πριν από κάμποσες βδομάδες, για παράδειγμα, κάποιες συντρόφισσες κατηγορήθηκαν για ληστεία στο Άαχεν της Γερμανίας και, καταπώς προέβλεπε η δέουσα γραφειοκρατική διαδικασία της «έννομης δικαιοσύνης» της μπουρζουαζίας, στερήθηκαν τη λευτεριά. Δεν πρέπει να λησμονάμε, όπως πολλάκις έχει αναφερθεί σε αυτούς τους χώρους διάδοσης, ότι η απαλλοτρίωση είναι μια ενέργεια δίκαιη, άμεση και κομμάτι της ιστορίας κάθε επαναστατικού κινήματος. Με έμφαση στο σύνθημα: «Τι είναι η απαλλοτρίωση ή η πυρπόληση μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;».

Μας έχουν δυναμώσει η λύσσα κι η τσατίλα. Δεν έχουμε άλλο την πολυτέλεια να μένουμε σε στάση παθητικότητας και μέσα σε ανέσεις υπό όρους οι οποίες μας φυλακίζουν σε μια «πραγματικότητα» επιβαλλόμενη από μια γκρούπα δολοφόνων.

Τα ξημερώματα της 2ας Φλεβάρη του τρέχοντος έτους συγκεντρώσαμε την έλλειψη συμμόρφωσής μας σ’ ένα μπιτόνι με 8 λίτρα εξαιρετικά εύφλεκτου υλικού, μαζί με εκρηκτική ύλη κι έναν πυροκροτητή απ’ τους απλούστερους που παίζουν. Το τοποθετήσαμε ακριβώς στη μέση δύο ΑΤΜ του υποκαταστήματος της τράπεζας CitiBanamex που βρίσκεται επί της Έχε 10, στη γωνία με την οδό Σοκογιοακάν, καταστρέφοντας ολοσχερώς και τα δύο ΑΤΜ με τα μετρητά τους μέσα, απανθρακωμένα πια. Καταπώς φαίνεται, το υποκατάστημα θα παραμείνει κλειστό για μερικές βδομάδες.

Ο όμιλος Citigroup είναι η πιο τρανταχτή αντιπροσώπευση του σιχαμένου ιμπεριαλισμού. Οι τράπεζες τ’ αγιαστήρια του Κεφαλαίου. Κι εμείς το συνεπακόλουθο του σιχαμένου του συστήματος. Κάθε μέρα ολοένα πιο ενσυνείδητοι και συναφείς στον αγώνα για τη λευτεριά.

Έτσι, από πλευράς μας, εκφράζουμε αλληλεγγύη στις συντρόφισσες που είναι αιχμάλωτες στη Γερμανία. Όπως και στους συντρόφους Λουίς Φερνάντο Σοτέλο και Φερνάντο Μπάρσενας.

Μήτε ένοχες μήτε αθώες!
Αιχμάλωτοι πολέμου στον δρόμο!
Να καούν τα τείχη των φυλακών!

Ενάντια σε κράτος, Κεφάλαιο και κάθε μορφή εξουσίας.

F.A.I. F.R.I.
Εμπρηστικός Πυρήνας Νυχτόβια Γατόνια και Κακοποιά Μαγισσόπουλα.

Πηγή: Contra Info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.