Πόλη του Μεξικού: Βομβιστική επίθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας Citibanamex

Απαντώντας στο διεθνές κάλεσμα σε δράσεις αλληλεγγύης στα συντρόφια που κατηγορούνται για ληστεία στο Άαχεν της Γερμανίας, τοποθετήσαμε έναν εκρηκτικό μηχανισμό με κάτι περισσότερο από 1 κιλό μαύρης πυρίτιδας, στις 2:30 τα ξημερώματα της 20ης Απρίλη σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Citibanamex επί του αυτοκινητοδρόμου 10.

Επαναλάβαμε την δράση που είχαν φέρει εις πέρας τα συντρόφια του Εμπρηστικού Πυρήνα Νυχτόβια Γατόνια και Κακοποιά Μαγισσόπουλα πριν από μερικούς μήνες. Με το που είδαμε πως είχαν ανακατασκευάσει το υποκατάστημα έπειτα από την επίθεση των συντρόφων, αποφασίσαμε να τους βοηθήσουμε να το διακοσμήσουν εκ νέου.

Χρειάζεται μήπως να εξηγήσουμε γιατί επιτεθήκαμε σε μια τράπεζα; Αυτοί οι καριόληδες αφήνουνε τον κόσμο δίχως σπίτι, χρηματοδοτούν πολεμικές εταιρείες, εταιρείες που καταστρέφουν το περιβάλλον, εκμεταλλευτές, που αλυσοδένουν με χρέη και ψεύτικες υποσχέσεις εκατομμύρια ανθρώπων…

Αυτοί είναι οι τρομοκράτες, χρησιμοποιούν τον φόβο με τα ειδοποιητήρια πληρωμών και χρεών, απειλώντας σε πως θα σου πάρουν το σπίτι ή πως θα σ’ αφήσουν δίχως τίποτα. Κι ακόμα κι έτσι, τολμάνε και λένε πως εμείς είμαστε οι εγκληματίες, οι άκαρδοι, οι δολοφόνοι…

Προς τους μπάτσους: συγχαρητήρια για το έργο υπεράσπισης των συμφερόντων των αφεντικών σας, συνεχίστε έτσι…

Προς τους τραπεζίτες: τώρα είναι τα υποκαταστήματά σας, σύντομα θα είναι τα σπίτια σας.

Στα εξεγερμένα συντρόφια, και ειδικά αυτά που κατηγορούνται για τη ληστεία στο Άαχεν: σας στέλνουμε χαιρετισμούς και μια αγκαλιά, ας συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, ας συνεχίσουμε να ενοχλούμε.

Καμιά αναξιοπρεπή οπισθοχώρηση!

Φωτιά και μπούρμπερη στον δολοφόνο εκμεταλλευτή!

–Εξεγερτικός Πυρήνας Λίγοι Αλλά Τρελοί
F.A.I./F.R.I.

Πηγή: Contra Info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.