Μεξικό, Οαχάκα: Άμεση δράση στη μνήμη του Μαουρίσιο Μοράλες

Ακυβέρνητη Οαχάκα: Οχτώ χρόνια από τον χαμό του πάνκη Μάουρι, η αντεπίθεση συνεχίζεται. Τοποθέτηση εμπρηστικών-εκρηκτικών μηχανισμών σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων πολυτελείας.

Οι νεκροί μας είναι λίπασμα και μαύρος σπόρος σύγκρουσης, τροφοδοτούν το παρόν της εξέγερσης και παραμένουν ζωντανοί σε κάθε χειρονομία που αψηφά την εξουσία. Το να μεταδίδουμε και να διαχέουμε το σθένος των αγώνων και των ιδεών τους είναι άκρως απαραίτητο για να τροφοδοτήσουμε το παρόν μας, για να μην λησμονήσουμε και για να δυναμώσουμε μια διαρκή πρακτική εξέγερσης.

Η κυριαρχία, ως ιδεολογία και πρακτική της εξουσίας, ισοπεδώνει τη ζωή σε κάθε της έκφανση. Η μιζέρια της καθημερινότητας δεν μας αφήνει αδιάφορους. Μπορεί η παραίτηση να είναι η διέξοδος για πολλούς και η παθητικότητα η πιο καλή καβάτζα τους, όμως κάθε πράξη άρνησης, εχθροπραξίας και ανυπακοής απέναντι σε όλα όσα μας επιβάλλονται αποδεικνύει πως ακόμα υπάρχουν ζωντανά άτομα.

Η καθημερινότητά μας, ο τρόπος με τον οποίο συσχετιζόμαστε, τα πάθη μας και η λογική μας προκύπτουν από τον καθένα μας ξεχωριστά, από την ατομικότητά μας. Μπορεί να στοχεύουμε στην οικοδόμηση κοινών χαρών και μπορεί να επιθυμούμε άλλα όντα, ο καθένας ωστόσο είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Συλλογικά ή ατομικά θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη την επίθεση. Επιλέγουμε να ανατρέψουμε την κανονικότητα μιας κοινωνίας θλιβερής που αναλαμβάνει την προοδευτική αυτοκαταστροφή της.

Απέναντι στην απάθεια, στη σιωπή της μάζας, απέναντι στα κοινωνικά κινήματα που προδίδουν κι εμπορεύονται το αίμα των νεκρών, απέναντι στην καταστροφή και λεηλασία της γης, κι απέναντι στην πραγματικότητα της μη ζωής στην οποία μας καταδικάζουν: μπάχαλα, φωτιά και σπάσιμο της κοινωνικής ειρήνης.

Τα ξημερώματα της 22ας Μάη 2017, στη συμπλήρωση 8 χρόνων από τον χαμό του πάνκη Μάουρι, τοποθετήσαμε μερικούς εμπρηστικούς-εκρηκτικούς μηχανισμούς σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων πολυτελείας, αχρηστεύοντας κάμποσα απ’ αυτά.

Μ’ αυτή την πολεμική ιαχή στέλνουμε δύναμη στα συντρόφια που βρίσκονται στην παρανομία και στις/ους κρατούμενες/ους του κοινωνικού πολέμου, ενώ ταυτόχρονα ενθυμούμαστε όλους τους πεσόντες.

Θα συνεχίσουμε να συγκρουόμαστε με αυτή την πραγματικότητα με κάθε πιθανό τρόπο, υιοθετώντας την βία ως μέσο όποτε το κρίνουμε αναγκαίο, δίχως να την αφήνουμε μονάχα στα χέρια του κράτους και των κατασταλτικών μηχανισμών του.

Μαουρίσιο Μοράλες παρών!

Μαχητικούς χαιρετισμούς στον σύντροφό μας Φερνάντο Μπάρσενας Καστίγιο!

Φωτιά στις φυλακές!

Ζήτω η αναρχία!

Άτυπες Αναρχικές Ατομικότητες
FAI-FRI

Πηγή: Contra Info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.