Πάτρα: Ανάληψη ευθύνης – Επίθεση με μολότοφ

Ξημερώματα Πέμπτης 15/06 επιτεθήκαμε με μολότοφ στο κτήριο του Υπουργείου Γεωργίας,στο οποίο στεγάζεται εργαστήριο αναφοράς στην Ε.Ε και κτηνιατρικό εργαστήριο,ενώ παράλληλα πυρπολήσαμε και ένα ΑΤΜ που βρισκόταν απέναντι.

Ένας από τους στόχους αυτής της δράσης είναι να μεταφέρουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους/ες βιώνουν την κρατική τιμωρία και αναστολή των σχεδίων τους και σε όσους/ες παρανομούν για την αναρχική τους επίθεση.

Στέλνουμε τη δύναμη μας στους σύντροφους/ισσες από τη Σ.Π.Φ και την υπόθεση της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης,που δικάζονται αυτή την περίοδο.

Η αλληλεγγύη,αν και πολύπλευρη,αποκτά μεγαλύτερη αξία,όταν προσλαμβάνει βίαια χαρακτηριστικά,καθώς μ’αυτόν τον τρόπο εκφράζεται όσο το δυνατόν εντονότερα.Βέβαια,οι καταστροφικές μας διαθέσεις υπάρχουν ανεξαρτήτως των συγκυριών,αφού στον οποιοδήποτε χωροχρόνο έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις και επιθυμίες.

Το βήμα προς την ολική αντανάκλαση των ιδεών μας,προτίστως αποτυπώνει το στοιχείο του προσωπικού αυτοσεβασμού,καθώς η παθιασμένη σχέση με τις απόψεις μας δημιουργεί τη θέληση να φτάσουν στην αποκορύφωση τους,στο να ενσαρκωθούν λοιπόν με τον ολικότερο τρόπο!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ – ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Είμαστε αυτοί που ανάβουν

τις πυρές που τριζοβολούν

Η σημαία μας είναι μαύρη

Ο δρόμος μας είναι το άπειρο

Και το Υψιστο Ιδανικό Μας

είναι η Κορυφή και η Άβυσσος

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.