Δράσεις αλληλεγγύης στον σύντροφο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου σπάσαμε συμβολικά το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ τη συμβολή των οδών Δεριγνύ και Πατησίων και το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη συμβολή των οδών Κότσικα και Πατησίων ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό ελάχιστο του κράτους Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.
Οι κούφιες λέξεις, αυτές που δεν νοηματοδοτούνται με πράξεις, είναι ακίνδυνες. Δεν αντιλαμβανόμαστε την αλληλεγγύη σαν φιλανθρωπία αλλά σαν μια διαρκή επαναστατική διαδικασία που πραγματώνεται μέσω της αναρχικής επίθεσης, θυμίζοντας ότι κανένας σύντροφος δεν είναι μόνος στα χέρια του κράτους.
Ζούμε σε μια περίοδο κοινωνικής νηνεμίας όπου η υποταγή, η εθελοδουλεία, ο κοινωνικός κανιβαλισμός και ο ατομισμός διαχέονται μέσα στο κοινωνικό σύμπλεγμα και διαμορφώνουν κοινωνικές σχέσεις που κυοφορούν και αναπαράγουν την εξουσιαστική επιβολή. Εμείς προτάσσουμε την επαναστατική αλληλεγγύη ως κομμάτι του ευρύτετου αναρχικού, πολύμορφου αγώνα που συνωμοτεί και επιτίθεται αγνοώντας σύνορα και πατρίδες αλλά και το δίπολο αθωότητας-ενοχής.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ TAMARA SOL ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Καταστροφείς της κοινωνικής ειρήνης

Πηγή: indymediaathens

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.