Για τις συγκρούσεις με τους μπάτσους (22/5)



Πηγή: athensindymedia

Ξημερώματα της 22ης Μαίου, 10 χρόνια από το θάνατο του Mauricio Morales, τιμήσαμε τη μνήμη του όπως εμείς ξέρουμε. Επιτεθήκαμε με λύσσα και αρκετή βενζίνη στους μπάτσους επί της Πατησίων. Φωνάχτηκαν συνθήματα και κάηκε μια σημαία προκλητικά μπροστά στα μάτια τους, κάτι που τους πείραξε πολύ όπως φάνηκε. Ανταποκριθήκαμε με αυτό το τρόπο στο κάλεσμα για ένα Μαύρο Μάιο και στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλα τα εξεγερμένα αδέρφια ανά τον κόσμο.

Δύναμη και αλληλεγγύη στον έγκλειστο Βασίλη Φάτση ο οποίος ξεκίνησε απεργία πείνας διεκδικώντας την ελευθερία που του στερούν εδώ και 4 μήνες.

Δύναμη στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Μέχρι να μαυρίσουμε όλους τους μήνες του χρόνου

ΥΓ: Αυτό ήταν το αρχικό κείμενο, αλλά μας πρόλαβαν τα ευχάριστα νέα για την αποφυλάκιση του Βασίλη Φάτση, τον οποίο βέβαια βαραίνουν σκληροί περιοριστικοί όροι, καθώς και για τη λήξη της απεργίας πείνας του Δ Κουφοντίνα. Χαιρόμαστε για την έκβαση του αγώνα τους, γιατί είναι μια πρώτη νίκη, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο δρόμο ώστε να γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης του συστήματος και της κοινωνίας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.