Γαλλία, Παρίσι: Ανάληψη ευθύνης για πυρπόληση 6 ταχυδρομικών βαν

Παρίσι, Γαλλία: Σήματα καπνού (6 ταχυδρομικά βαν πυρπολήθηκαν στα πλαίσια του Ανατρεπτικού Μάη)

Όταν επιτιθόμαστε σε μια απ’ τις εκφάνσεις αυτού του κόσμου, το κάνουμε πρώτα απ’ όλα για εμάς. Για να ξεκλέψουμε λίγο απ’ τη ζωή αυτή που μας αφαιρείται κάθε μέρα. Δεν είναι όμως μόνο γι’ αυτό. Απ’ την πλευρά μας θα θέλαμε να εκφράσουμε επίσης ένα μήνυμα αλληλεγγύης στα αναρχικά συντρόφια που αντιμετωπίζουν την καταστολή εξαιτίας αντίστοιχων (ή και όχι, παρεμπιπτόντως) δράσεων. Να γνωρίζουν πως τα κουβαλάμε στην καρδιά μας, πως δεν τα ξεχνάμε, πως ο αγώνας τους δεν είναι μάταιος. Το ίδιο ισχύει και για όσα έχουν πεθάνει, τα οποία δεν είναι ήρωες να γιορτάζουμε, μα συντρόφια. Και αυτό αρκεί.

Για τον Mikhail, τον Αλέξη και τον Mauricio λοιπόν.

Για όλα τα συντρόφια που χτυπήθηκαν απ’ την καταστολή στην Ιταλία: όσα καταδικάστηκαν για την υπόθεση Scripta Manent, και όσα ήρθαν αντιμέτωπα με τις επιχειρήσεις Panico, Prometeo, Renata και Scintila, για τον Juan και τον Manu, τον Boba, τον Leo και τόσα συντρόφια ακόμα.

Ως μια μικρή συμβολή στο κάλεσμα για έναν Ανατρεπτικό Μάη, για τον διαρκή πόλεμο ενάντια σ’ αυτήν την κοινωνία, τη νύχτα της 28ης Μάη πυρπολήσαμε έξι ταχυδρομικά βαν στην οδό Bourseul (στη 15η διοικητική ζώνη) στο Παρίσι.

Μπουρλότο και φωτιά σ’ αυτόν τον κόσμο!

Πηγή: https://attaque.noblogs.org/post/2019/06/01/paris-signaux-de-fumee/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.