Γερμανία, Βερολίνο: Εμπρησμός οχήματος της Deutsche Telekom

Φλεγόμενοι χαιρετισμοί στους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου στο Αμβούργο

Στέλνουμε την αγάπη και τη δύναμή μας σε όλα τα επαναστατημένα μυαλά του κόσμου αυτού, τα μηνύματα των οποίων, όπως αυτά σε πολύ μακρινά μέρη όπου υπάρχει αγώνας ενάντια στην εξουσία και την κυριαρχία, φτάνουν σ’ εμάς σα φίλιοι χαιρετισμοί.

Οι χαιρετισμοί μας είναι επίσης διαποτισμένοι με μίσος για τα γουρούνια του κατασταλτικού μηχανισμού, που συνεχώς προσπαθούν να μας εμποδίζουν να προχωράμε, με το να μας απειλούν και να μας επιβάλλουν φυλακίσεις.

Οι φλόγες αυτές ήταν για ‘σάς, τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου.

Μια απότομη ανατριχίλα διαπέρασε τη ραχοκοκαλιά μας διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις των media, καθώς κάθε άλλη ομάδα νυχτερινών δρόντων θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα.

Οι υποθέσεις ότι είχαν σχεδιάσει επιθέσεις που συνδέονταν με τη δεύτερη επέτειο απ’ τη Σύνοδο G20 στο Αμβούργο το 2017, και οι αντίστοιχες συλλήψεις, φαίνεται να απασχολούν τις αρχές. Μα η απάντηση των άμεσα εμπλεκομένων παραμένει στην αφάνεια. Πριν από έναν χρόνο, μεγαλόστομα απειλούσαν πως θα κατέστρεφαν όλες τις μικρές δικτυωμένες ομάδες ανά την Ευρώπη, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για τις συγκρούσεις. Παρότι απαγγέλθηκε δριμύ κατηγορητήριο στα δικαστήρια, τώρα υποπτεύονται ότι δεν έχουν πλησιάσει τον στόχο τους, έχοντας ελάχιστες μόλις συλλήψεις παρά τα τεχνολογικά τους εργαλεία.

Για εμάς, δεν έχει σημασία τι νομίζουν πως μπορούν να κρίνουν οι κυρίαρχοι. Τι άλλο θα μπορούσαν να μας προκαλέσουν οι κατηγορίες της ενοχής ή της αθωότητας πέραν από ένα αποφασιστικό χαμόγελο μπρος στην κρατική προπαγάνδα;

Το έγκλημα για εμάς είναι μια έκνομη πράξη. Αυτό σημαίνει πως είναι μια πράξη που ούτε επιτρέπεται να πραγματοποιήσεις, ούτε καν να σκεφτείς γι’ αυτήν εντός των ορίων ενός κράτους. Για την υπέρβαση της λογικής αυτής, το να κλέβουμε φαγητό ή να γεμίζουμε καύσιμα χωρίς να πληρώνουμε, είναι κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, ένας τρόπος να μάθουμε να ξεγλιστράμε βήμα-βήμα απ’ την προπαγάνδα αυτή.

Αυτό που κάνουμε είναι να εκλαμβάνουμε τον πόνο απ’ τις συλλήψεις των συντρόφων μας σα μια ευκαιρία να αναδείξουμε τους τρέχοντες αγώνες μας:

“Ας πετάξουμε στον κάδο της ιστορίας οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στον δρόμο της επαναστατικής ουτοπίας.” (Αμβούργο, 7 Σεπτέμβρη 2016: Επίθεση ενάντια στην COSCO με καπνούς, πέτρες και μπογιές).

Σε ένα απ’ τα πρώτα καλέσματα για μαχητικό συντονισμό της επίθεσης ενάντια στη Σύνοδο G20, η Deutsche Telekom βρήκε μια θέση ως διεθνής παίκτης στην καταστολή και την εκμετάλλευση. Λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβρη του 2016, η κακή αυτή φήμη οδήγησε στην καταστροφή μέρους των οχημάτων της Telekom στο Βερολίνο.

Χτες, ακόμη ένα όχημα της Telekom παραδόθηκε στις φλόγες στο Βερολίνο.

Για την αύξηση των επιθέσεων ενάντια στις σεξιστικές, ρατσιστικές και εξουσιαστικές κοινωνικές νόρμες!

Οι φλεγόμενες καρδιές μας υπερβαίνουν τα τείχη!

Αγάπη και δύναμη στα έγκλειστα συντρόφια στο Αμβούργο!

Αναρχικές/-οί

Πηγή: https://anarchistsworldwide.noblogs.org/post/2019/07/26/berlin-germany-fiery-greetings-to-the-park-bench-3-in-hamburg/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.