Γερμανία, Λειψία: Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα της Telekom, σε αλληλεγγύη με τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου

Η φωτιά στις καρδιές μας συνεχίζει να καίει – το ίδιο και στην Telekom – Αλληλεγγύη με τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου

31.07.19: Χθες βράδυ, βάλαμε φωτιά σε δύο οχήματα της εταιρείας Telekom. Κίνητρό μας ήταν οι συλλήψεις τριών απ’ τα συντρόφια μας και η φυλάκιση δύο εξ αυτών. Για μία ακόμη φορά, οι προστάτες του Κράτους απήγαγαν κάποιους από ‘μάς, κι αυτό μας γεμίζει θυμό. Όμως, και για τα συντρόφια και για εμάς, ο αγώνας συνεχίζεται. Απ’ τις στιγμές της καταστολής, μπορούμε επίσης ν’ αναδυθούμε ισχυρότερες αν κάνουμε τα σωστά βήματα παρέα. Βλέπουμε λοιπόν τη συνεισφορά μας ως ένα βήμα προς μια επιθετική στρατηγική ενάντια στην καταστολή, κι ευελπιστούμε να δώσουμε δύναμη στα συντρόφια μας εντός κι εκτός φυλακής. Μα αυτό το μήνυμα πύρινης αλληλεγγύης δεν είναι μόνο γι’ αυτά. Είναι επίσης για όλους τους κρατούμενους και τις κρατούμενες του κοινωνικού πολέμου. Η αντι-εξέγερση δε θα μας καταβάλει!

Κάπου αλλού, κάποια συντρόφια έχουν ήδη εξηγήσει τις μηχανορραφίες της Telekom ενάντια στις καταπιεσμένες, έπειτα από σαμποτάζ σε έξι οχήματα της Telekom, σε οχήματα της Deutsche Bahn και σε ραδιο-κεραία της Vodafone, τον Ιούνη του 2018 (1):

“Η Telekom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη και χειρίζεται τεχνικά δίκτυα για τηλέφωνα, κινητά, μεταφορά δεδομένων και online υπηρεσίες. Πέρα απ’ τη Γερμανία, η εταιρεία έχει θυγατρικές σε 14 ακόμη ευρωπαϊκές χώρες, όπου αναμιγνύεται με παρόχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Με τη θυγατρική της, την T-Systems, η οποία λειτουργεί διεθνώς, η ομάδα αυτή αποτελεί έναν απ’ τους παγκόσμιους ηγετικούς παρόχους τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών, προορισμένη για μεγάλη κλίμακα πελατών, για οικονομικούς παράγοντες, για ενεργειακούς παράγοντες, και για τη δημόσια διαχείριση και ασφάλεια.

Για την αστυνομία, τον στρατό, και άλλες αρχές ασφαλείας, η T-Systems προσφέρει συνολικές λύσεις και τεχνολογία πληροφοριών. Υπό την ονομασία “PLX”, η Deutsche Telekom αναπτύσσει, μεταξύ άλλων πραγμάτων, ένα σύστημα πληροφοριών και αναζήτησης για την αστυνομία, στο οποίο εντάσσονται όλες οι σχετικές μέθοδοι αποδελτίωσης, όπως υπηρεσίες αναγνώρισης προσώπου, δεδομένα κράτησης, στοιχεία καταγραφής εγκλημάτων, κλπ. Με τον τρόπο αυτό, πρόκειται να στηριχτούν όλες οι διαδικασίες διαχείρισης των συναλλαγών, από την αρχική καταχώρηση ως την υποβολή των πρακτικών στο δικαστικό σώμα.

Επιπροσθέτως, η T-Systems προσφέρει τεχνολογίες για μια “Διαδραστική Ραδιοσυχνότητα Περιπολικών (IfuStw)”. Ένα κινητό αστυνομικό εργασιακό περιβάλλον με πολυλειτουργικά PC στα οχήματα, το οποίο επιτρέπει πλήρη ολοκλήρωση των υπαρχουσών αστυνομικών υποδομών και δομών επικοινωνιών. Οι συνδέσεις αυτές είναι σχεδιασμένες ώστε να μειώνουν τους χρόνους αντίδρασης και παρέμβασης, ενώ διευκολύνουν την εξασφάλιση αποδεικτικών στοιχείων μέσω βιντεοσκόπησης.”

Φωτιά στις φυλακές, τους κερδοσκόπους τους και τις κατασταλτικές αρχές!

Λευτεριά σε όλες τις κρατούμενες και όλους τους κρατούμενους!

(((A)))


(1) https://lib.anarhija.net/library/die-netzbeschmutzer-innen-incendiary-actions-against-telekom-deutsche-bahn-and-vodafone

Πηγή: https://anarchistsworldwide.noblogs.org/post/2019/07/31/leipzig-germany-telekom-vehicles-torched-in-solidarity-with-the-park-bench-3/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.