Αυστρία, Βιέννη: Οι επιβλαβείς μας προθέσεις εδραιώνονται – Εμπρησμός κεραίας αναμετάδοσης

Με οργή μάθαμε πως τα συτρόφια μας στο Αμβούργο, γνωστά και ως “οι τρεις απ’ το παγκάκι του πάρκου”, βρίσκονται υπό προφυλάκιση. Το γεγονός πως δύο εξ αυτών κατηγορούνται για “επιβλαβείς προθέσεις” δε μας εκπλήσσει. Πάντοτε, όσες εξεγείρονται ενάντια στην κυρίαρχη τάξη αναθεματίζονται ως “παράσιτα”.

Τα συντρόφια μας κατηγορούνται ξεκάθαρα για απόπειρα εμπρησμού, καθώς συνελήφθησαν σ’ εκείνο το πάρκο του Αμβούργου έχοντας στην κατοχή τους εμπρηστικούς μηχανισμούς. Θά ‘πρεπε να είναι σαφές στον καθέναν πως αυτό είναι ακόμη ένα κατασταλτικό χτύπημα απέναντι στις εξεγερμένες ενάντια στο G20, και στον κόσμο τους, λαμβάνοντας επίσης υπόψιν τη σύλληψη την ημέρα της επαιτείου των συγκρούσεων.

Νιώθουμε βαθύτατη οργή για την καταστολή αυτών των συντρόφων, κι έπρεπε να την εκφράσουμε. Έτσι, κατά τη νύχτα της 17ης Αυγούστου, πυρπολήσαμε μια κεραία αναμετάδοσης δίπλα στον αυτοκινητόδρομο προς τη Wiener Prater, με αποτέλεσμα την καταστροφή της.

Και οι μπάτσοι και τα media φαίνεται πως διατήρησαν σιγή ιχθύος γι’ αυτό το “περιστατικό” – κανείς δε δύναται ν’ αγνοήσει πως τέτοιες επιθέσεις σε κάθε σημείο του δικτύου της συγκεκριμένης εταιρείας (οπτικές ίνες, καλώδια οπτικών ινών, δίκτυα ηλεκτρισμού, πυλώνες τηλεπικοινωνιών, διαδικτύου, …) μπορούν όχι μόνο ν’ αναπαραχθούν πανεύκολα, αλλά και πως είναι απειροελάχιστα τα απαιτούμενα υλικά: λίγα προσανάμματα και λίγα λίτρα βενζίνης ήταν αρκετά.

Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως εξεγερμένους ενάντια στην εξουσία, ποθώντας έτσι να συνεισφέρουμε έστω κατ’ ελάχιστο στο να θρέψουμε την εξέγερση απέναντι στον κόσμο τούτον της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Στέλνουμε δύναμη και μια μεγάλη αγκαλιά στα συντρόφια στο Αμβούργο, και σ’ αυτά που βρίσκονται εντός τειχών αυτή τη στιγμή, και σ’ αυτά εκτός!

Ας συνεχίσουμε τον αγώνα όλων όσων αυτήν τη στιγμή δεν μπορούν εξαιτίας του εγκλεισμού τους, και ας χτυπήσουμε!

Λευτεριά στους τρεις απ’ το παγκάκι του πάρκου!

Λευτεριά σ’ όλους και όλες τις κρατούμενες!

Μερικές οργισμένες με επιβλαβείς προθέσεις!

υγ: σκιτσάρισμα

Πηγή: https://actforfree.nostate.net/?p=34614

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.