Γαλλία, Παρίσι: “Αναγνωρίζοντας τον εχθρό” – Εμπρησμός οχημάτων σε αλληλεγγύη με τα έγκλειστα συντρόφια

Αναγνωρίζοντας τον εχθρό

Πολλοί άνθρωποι κάνουν λόγο για το κλίμα, τη βροχή και τη λιακάδα. Εκείνοι που θέλουν να φανούν ριζοσπάστες κριτικάρουν τις μιντιακές περσόνες που κατακρίνουν τις κυβερνήσεις.

Πολλοί άνθρωποι κάνουν λόγο για το τέλος του μήνα. Υπάρχουν ακόμη και κάποιοι που θέλουν ν’ ανακαλύψουν ξανά τις αρετές των ανθρώπων, και με δέος αναμένουν τις εβδομαδιαίες συναντήσεις τους μ’ αυτούς τους διάσημους “ανθρώπους”.

Πολλοί άνθρωποι απλά μιλάνε.

Θεωρούμε πως το αυτό που επείγει σήμερα, όπως πάντα, είναι η δράση. Δράση σε μικρές ομάδες ή κατά μόνας, σύμφωνα με τις ιδέες μας και όχι με το θυμικό των μαζών. Επείγουσα η ανάγκη για επίθεση.

Να αναγνωρίσουμε τον εχθρό: ως αυτό που ήταν και χθες, και θα είναι και αύριο, τα Κράτη, το κεφάλαιο και κάθε εξουσία.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ένα αμάξι με διπλωματική πινακίδα, καθώς και μια μεγάλη Porsche κάποιου πλουσίου, πυρπολήθηκαν στη Λεωφόρο Marcel Proust.

Θέλαμε να στείλουμε ένα νεύμα αλληλεγγύης στους Ιταλούς αναρχικούς, που καταδικάστηκαν ως αποτέλεσμα της Επιχείρησης Scripta Manent, βρίσκεστε έγκλειστοι για 3 χρόνια. Δε σας έχουμε λησμονήσει!

Η σκέψη μας επίσης είναι δίπλα στους τρεις Γερμανούς που συνελήφθησαν σ’ έναν νότιο αυτοκινητόδρομο κατά τη διάρκεια του G7.

Άλλη μια σκέψη για τα συντρόφια απ’ το Αμβούργο.

Πηγή: https://anarchistsworldwide.noblogs.org/post/2019/09/21/paris-france-identifying-the-enemy-vehicles-torched-in-solidarity-with-imprisoned-comrades/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.