Χιλή: 2η Διακήρυξη Ανατρεπτικών Κρατουμένων απ’ τη Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας (CAS)

Δυο βδομάδες πριν, επιστήσαμε την προσοχή για μια απόφαση του Κράτους να αναδιαμορφώσει τη φυλακή υψίστης ασφαλείας*. Η πληροφορία αυτή, η οποία βγήκε δημόσια, είχε αρκετές διακυμάνσεις, καθώς διάφοροι λόγοι απέτρεψαν την ευρύτερη κίνηση της μεταφοράς σε άλλες πτέρυγες να γίνει πραγματικότητα, αναβάλλοντάς την επ’ αόριστον.

Επιμένουμε σθεναρά στο κάλεσμα ν’ αντιμετωπίσουμε συλλογικά τούτην τη στιγμή αγώνα εντός κι εκτός των τειχών, ένα κάλεσμα το οποίο γεννά την καταστροφή των συνόρων που εμποδίζουν τη συλλογική εξέλιξη.

Ο πόθος μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε συλλογικά τις καθημερινές αντιστάσεις, καθώς πιστεύουμε πως είναι επιτακτικό κι αναγκαίο να ενδυναμώσουμε κάθε πρωτοβουλία που σπάει την απομόνωση σε τούτην την έντονη στιγμή της σύγκρουσης.

Αγκαλιάζουμε όσους μας συντροφεύουν κι όλες όσες ενώνονται με πράξεις και λόγια για την οργάνωση και τον αγώνα ενάντια στις φυλακές ως αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα ενάντια στην εξουσία.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ!!

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ!

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!

Juan Flores Riquelme
Juan Aliste Vega
Joaquín García Chanks
Marcelo Villarroel Sepúlveda

Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας
Σαντιάγο, Χιλή
24 Οκτώβρη 2019.

* Η 1η Διακήρυξη: https://ragnarok.squat.gr/2019/10/04/%ce%a7%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%ce%94%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%81%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc/

Πηγή: https://anarchistsworldwide.noblogs.org/post/2019/10/26/chile-2nd-communique-from-the-subversive-prisoners-held-in-the-high-security-prison-cas/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.