Ιταλία, Μιλάνο: Εμπρηστική επίθεση σε πέντε οχήματα της Metropolitane Milanesi

Τη νύχτα της 6ης Νοέμβρη 2019, πυρπολήσαμε 5 οχήματα της MM (Metropolitane Milanesi) στην οδό Forze Armate, στο Μιλάνο, διότι η MM αποτελεί έναν απ’ τους υπεύθυνους για τις εκκενώσεις σπιτιών. Αυτή εδώ είναι μια δράση σε αλληλεγγύη με όλες και όλους όσους συνελήφθησαν και δέχθηκαν έρευνες έπειτα απ’ την εκκένωση της Κατάληψης Asilo στο Τορίνο. Σε αλληλεγγύη με όσες και όσους αντιμετώπισαν την καταστολή στην Μπαρόνα του Μιλάνο. Σε αλληλεγγύη με όλες τις έγκλειστες κι όλους τους έγκλειστους.


Σημείωση: Η Metropolitane Milanesi, η εταιρεία που διαχειρίζεται τις υπόγειες συγκοινωνίες στο Μιλάνο, εδώ και μερικά χρόνια διαχειρίζεται κι ένα μέρος των αστικών δημόσιων κατοικιών στο Μιλάνο · το υπόλοιπο μέρος το διαχειρίζεται η Aler. Η Μπαρόνα είναι μια συνοικία στο Μιλάνο · το κατασταλτικό γεγονός για το οποίο γίνεται αναφορά στο κείμενο, συνέβη στις 30 Οκτώβρη, όταν κάποια μέλη της Comitato Autonomo Abitanti Barona (Αυτόνομη Επιτροπή Κατοίκων της Μπαρόνα: ομάδα του ανταγωνιστικού κινήματος αφοσιωμένη στον αγώνα για το στεγαστικό στη γειτονιά) έλαβαν στην κατοικία τους κάποια “divieti di dimora”, δηλαδή απαγορεύσεις να ζουν στο Μιλάνο.

Πηγή: https://insuscettibilediravvedimento.noblogs.org/post/2019/11/13/it-en-milano-italia-attacco-incendiario-contro-cinque-automobili-di-metropolitane-milanesi-06-11-2019/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.