Γερμανία, Γκέτινγκεν: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση στη Διεύθυνση Αλλοδαπών

Έμπρακτη αντίσταση ενάντια στις Υπηρεσίες των Απελάσεων

Τούτο δεν είναι για την ελευθερογνωμία!

Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Εξωτερικών, Thomas de Maizière, επιστρέφει στο Göttingen. Θά ‘θελε να παρουσιάσει εδώ το βιβλίο του “Κυβερνητική”.

Το λάβαμε ως μια ευκαιρία να επιτεθούμε σ’ ένα κομμάτι του συστήματος που απεχθάνεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εκπροσωπεί αυτό το πράγμα αυτοπροσώπως.

Άνθρωποι πεθαίνουν! Καθημερινά!

Είτε στη Μεσόγειο, εξαιτίας της ανύπαρκτης ή παρακωλυόμενης θαλάσσιας διάσωσης, είτε στα σύνορα της Ευρωπης-φρούριο, είτε από γερμανικά όπλα, που εδώ και καιρό προσφέρονται, υπό πλήρη εποπτεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, όχι μόνο σε Τούρκους φασίστες, αλλά επίσης και σε στρατευμένους τζιχαντιστές, ή ακόμη και στο Ισλαμικό Κράτος. Είναι απολύτως ορθό να ισχυριστούμε πως “κάθε λογής πολιτική από πολιτικούς όπως ο Thomas de Maizière αποτελεί θανατοπολιτική!”

Κι όταν οι μετανάστ(ρι)ες καταφθάνουν στη Γερμανία, αντικρίζουν ένα σύστημα στεριωμένο στην καταπίεση, την καταστολή και τα βασανιστήρια. Σκοπός: ν’ απελαθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ανθρώπων όσο γίνεται πιο σύντομα.

Εδώ στο Göttingen, η Διεύθυνση Αλλοδαπών εμπλέκεται στις απελάσεις και πραγματοποιεί αστυνομικές εφόδους για να επιτεθεί σε σπίτια τη νύχτα και δίχως προειδοποίηση, ξεσηκώνει ανθρώπους απ’ τον ύπνο τους, τις ζωές και την ησυχία τους, για να τους πετάξει στη μιζέρια, την καταπίεση και τον θάνατο.

Την ίδια στιγμή, εγκληματοποιούνται οι άνθρωποι που δραπετεύουν και καταφθάνουν εδώ. Ο De Maizière είναι υπεύθυνος για την απαγόρευση Κουρδικών οργανώσεων και συμβόλων, όπως επίσης και αριστερών μιντιακών πλατφορμών. Αυτά λοιπόν για το ζήτημα της ελευθερογνωμίας.

Τούτο πρέπει να σταματήσει!

Δε θέλουμε να μιλήσουμε βαθύτερα για την πρακτική των ρατσιστικών και δολοφονικών απελάσεων απ’ την FRG δίχως να κάνουμε τίποτα, και καλούμε καθέναν και καθεμιά να συνεχίσει ν’ αντιτίθεται σ’ αυτό το απάνθρωπο σύστημα με όποιο μέσο κριθεί απαραίτητο.

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών και οι υπαλληλίσκοι της αποτελούν μέρος του συστήματος αυτού, κι επιπροσθέτως βαρύνονται με προσωπική ευθύνη για τα πεπραγμένα τους. Σταματήστε να μεταχειρίζεστε τους ανθρώπους μ’ αυτόν τον ρατσιστικό κι απαξιωτικό τρόπο. Ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες! Αντ’ αυτού, απλά παραιτηθείτε!

Με δεδομένο το μαρτύριο και τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων που πρέπει να υποστούν το καθεστώς της απέλασης, το λέμε ξεκάθαρα: μιλάμε σοβαρά!

Θα κάνουμε οτιδήποτε κριθεί απαραίτητο ώστε να δράσουμε αποτελεσματικά ενάντια σ’ αυτό το καθημερινό έγκλημα! Ακόμα κι αν χρειαστεί όλο μας το κουράγιο. Είναι μονόδρομος!

Μπουρλότο και φωτιά σε όλες τις υπηρεσίες απελάσεων!

Ελευθερία μετακίνησης για όλες και όλους!

Πηγή: https://www.amwenglish.com/articles/attack-on-deportation-office-in-gottingen-germany/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.