Ιταλία, Ρώμη: Τόσο όμορφο όσο τα χριστούγεννα στις φλόγες

Ρώμη – 01.00 τη νύχτα της 26ης Δεκέμβρη

Έχοντας μπουχτίσει απ’ την τόση καλοσύνη και υποκρισία, τη νύχτα μεταξύ 25 και 26 Δεκέμβρη, σκοπίμως πυρπόλησα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πάρκο υδραγωγείου στην περιοχή Torpignattara της Ρώμης.

Το έπραξα ώστε να διαταράξω μια μέρα που καλύπτει πίσω απ’ το χαρωπό και γιορτινό της προσωπείο τον όλεθρο και την εκμετάλλευση που συνεπάγεται ο καταναλωτισμός σ’ ολάκερο τον κόσμο.

Έδρασα κατά μόνας, διότι πιστεύω πως είναι ζήτημα ατομικής δέσμευσης για κάθε άτομο που θέλει να μετατρέψει το μίσος του για την καταπίεση σε δράση, να αντιμετωπίζει και να ξεπερνά τους φόβους του, διαρκώς γοητευόμενο απ’ την επίθεση, πολλαπλασιάζοντας τις δράσεις μέσω της υλικής σύγκρουσης, και οξύνοντας τις επιθετικές του ικανότητες. Έδρασα ώστε να εκτονώσω εγωιστικά το μίσος μου γι’ αυτήν την κοινωνία, η οποία βασίζεται στην εξουσία και στη συστηματική καταστροφή των φυσικών οικοσυστημάτων.

Γράφω ώστε να συνεισφέρω, τόσο με τα λόγια μου όσο και με τις δράσεις μου, στον διάλογο που επικρατεί εντός του σύνθετου αναρχικού γαλαξία · διότι, αν κάποιες φορές “οι δράσεις μιλούν από μόνες τους”, πολλές άλλες φορές οι προθέσεις κι οι αντιλήψεις από πίσω τους δεν ξεπροβάλλουν ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να αποκρύπτονται, να παραποιούνται ή να παρεξηγούνται από τα διάφορα όργανα αποκατάστασης. Γράφω ώστε να μην αυτο-αποκρύπτεται ο κοινωνικός πόλεμος πίσω απ’ τη ρητορική των ανώνυμων επιθέσεων που “ανήκουν σε όλους”.

Εν μέρει, επιθυμούσα να στείλω με αυτή τη μικρή φωτιά ένα πύρινο σινιάλο αλληλεγγύης στους Χιλιανούς και Έλληνες αναρχικούς. Οι πρόσφατες εμπειρίες τους μας διδάσκουν, αν ακόμη υπάρχει η ανάγκη, πως όπου υπάρχει αγώνας, όπου υπάρχει εξέγερση, πάντα θα υφίσταται και καταστολή απ’ την εξουσία, και πως καθείς οφείλει να είναι έτοιμος να την αντιμετωπίσει και να έχει το σθένος να ωθήσει τη σύγκρουση στις έσχατες συνέπειές της.

Ενάντια στην ανάπλαση και τον εξευγενισμό των γειτονιών, ενάντια στους καλούς πολίτες και στον ακτιβισμό τους κόντρα στην υποβάθμιση που, από προνομιακή θέση, θέτει σε κίνηση διαδικασίες που αποσκοπούν στην ολοένα και μεγαλύτερη περιθωριοποίηση όσων βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Ξεχύνουμε τη σύγκρουση και την υποβάθμιση στους δρόμους, τους οποίους θα ποθούσαν ειρηνευμένους και υποκείμενους στη λογική της ασφάλειας και του κέρδους.

Σε αλληλεγγύη με τους έγκλειστους και τις έγκλειστες των επιχειρήσεων Scripta Manent και Panico. Εμπρός συντρόφια, ο πόλεμος συνεχίζεται!

Για τον Manu και τον Juan, για τον Peppe που βρίσκεται σε απομόνωση, για τον Davide που κατηγορείται με το άρθρο 270bis (ανατρεπτική οργάνωση με σκοπό την τρομοκρατία και την υπονόμευση της δημοκρατικής τάξης), για τον Stecco που μετήχθη πρόσφατα, για τον Beppe, τη Nat, τον Madda, τον Leo, και τον Mauro.

Για τα τέσσερα συντρόφια που βρίσκονται υπό ειδική επιτήρηση. Ας είναι η αλληλεγγύη πλατιά κι επιθετική!

Για τις έγκλειστες και τους έγκλειστους στις ελληνικές, τις ρωσικές, τις χιλιάνικες, τις γερμανικές και τις γαλλικές φυλακές, για τη Lisa που βρίσκεται έγκλειστη στην Ισπανία, για όλες και όλους όσους βρίσκουν τους εαυτούς τους έγκλειστους, όπου κι αν βρίσκονται.

Για εκείνες και εκείνους που συνεχίζουν να σαμποτάρουν την ειρήνη του Κράτους και του κεφαλαίου!

Ενάντια στον καπιταλισμό και τις καταναλωτικές του φιέστες.
Για το τέλος της εκμετάλλευσης όλων των ανθρώπων, των ζώων και της γης.
Για την ολική απελευθέρωση!

Για ένα μαύρο 2020, για τον καπνό απ’ τις φλόγες και για νύχτες αγριεμένες!
Ο πυρσός είν’ ακόμη αναμμένος, ζήτω η αναρχία!

κάποιο κακόβουλο άτομο του elf

Πηγή: insuscettibilediravvedimento.noblogs.org

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.