Πορτογαλία – Ιταλία: Ενημέρωση σχετικά με τον Gabriel και την καταστολή στην Ιταλία

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, ξεκίνησε η δίκη του συντρόφου μας στην πορτογαλική επικράτεια, το πρώτο στάδιο στο οποίο προέκυψαν συνοπτικά τα ακόλουθα:

  • Η Πορτογαλία έχει μέχρι στιγμής αποδεχθεί την παράλυση της έκδοσης στο ισπανικό κράτος και η υπεράσπιση έχει περίπου 20 μέρες να προσθέσει έγγραφα που υποστηρίζουν περαιτέρω την σημασία της μη έκδοσης.
  • Η υπεράσπιση αμέσως αμφισβήτησε τον υπολογισμό της υπολειπόμενης ποινής που το ισπανικό κράτος ισχυρίζεται πως θα επιβάλλει στον σύντροφο μας, ήτοι 16 χρόνια! Χωρίς να μπούμε σε υπερβολικές νομικές λεπτομέρειες, από τα έγγραφα που δικαιολογούν αυτή την επιμέτρηση φαίνεται πως πρόκειται για ‘’νομική εκδίκηση’’ (αλλά τι δεν είναι κρατική εκδίκηση;)
  • Προς το παρόν, ο Gabriel παραμένει κρατούμενος στην δικαστική φυλακή του Πόρτο, περιμένοντας να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή λίγο-πολύ στα μέσα Φεβρουαρίου. Μπορεί να λαμβάνει επισκέψεις κάθε μέρα από οποιονδήποτε. Είναι καλά και είναι δυνατός, επιθετικός, αποφασισμένος και ειρωνικός όπως πάντα!

Το ίδιο πρωί της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου, έγιναν έρευνες στα σπίτια της μητέρας, του πατέρα, της αδερφής και του γαμπρού της Elisa Di Bernardo’s με στόχο την κατάσχεση εξοπλισμού πληροφορικής. Ο εισαγγελέας της Μπρέσια εξέδωσε 270bis (ανατρεπτική οργάνωση με σκοπό την τρομοκρατία ή την ανατροπή της δημοκρατικής τάξης) για την Elisa και τον Gabriel, κατηγορώντας τους ότι ανήκουν σε ανατρεπτικό πυρήνα με διεθνή βάση και υποστήριξη. Αυτό το νέο κύμα καταστολής προφανώς δεν διευκολύνει την νομική κατάσταση του Gabriel και τα καθεστωτικά μέσα των τριών χωρών έχουν ήδη εκπληρώσει το καθήκον τους με το να εξυμνούν την στενή ερευνητική συνεργασία μεταξύ Ιταλίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας.

Για τους δημοσιογράφους, τις μαριονέτες των ιστορικών μας εχθρών, το καθήκον τους να τους υπερασπίζονται για εμάς αποτελεί στόχο του επαναστατικού μας καθήκοντος (και αφήστε τον καθένα να το ονομάζει όπως θέλει).

Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ GABRIEL!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

Πηγή: insuscettibilediravvedimento
Μετάφραση: Lobo Negro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.