Γερμανία, Λειψία: Εμπρηστική επίθεση σε όχημα της εταιρείας PKE

22.03.2020: Τη χτεσινή νύχτα πυρπολήσαμε ένα όχημα της PKE. Η εταιρεία αυτή παράγει τεχνολογία ασφαλείας για φυλακές.

Είναι σημαντικό να μη λησμονούμε εκείνες κι εκείνους που πλήττονται σκληρότερα από ‘μάς στην παρούσα συγκυρία. Πέραν των ομάδων υψηλού κινδύνου, υπάρχουν άνθρωποι κλειδαμπαρωμένοι σε χώρους μαζικής διαμονής, στριμωγμένοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στα σύνορα ή ξεχασμένοι πίσω από κάγκελα.

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού, οξύνεται ιδιαιτέρως η απομόνωση των φυλακισμένων, και οι συνθήκες στις φυλακές ολοένα και δυσχεραίνουν. Δίχως υγειονομική περίθαλψη ή βασικές υπηρεσίες υγιεινής, πολλοί κρατούμενοι και πολλές κρατούμενες καλούνται να αντικρίσουν την πιθανότητα του θανάτου. Θα είναι οι τελευταίοι που θα λάβουν επαρκή ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Στέλνουμε λοιπόν χαιρετισμούς σε όλες και όλους όσους βρίσκονται πίσω από κάγκελα, μα και σε όσες και όσους κατόρθωσαν ν’ αποδράσουν.

Ευχαριστούμε όλες τις εξεγερμένες και όλους τους εξεγερμένους που κατέστησαν δυνατές τις μαζικές αποδράσεις των τελευταίων λίγων εβδομάδων.

Μας χαροποιεί που βλέπουμε πως και άλλα άτομα συνεχίζουν να επιτίθενται εν μέσω τούτων των καιρών. Όπως εκείνα που επιτέθηκαν σε εταιρείες κατασκευής της νέας φυλακής στο Zwickau.

Πηγή: anarchistsworldwide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.