Γερμανία, Βερολίνο: Εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα της Bosch και της Dr. House Solutions

Όχι στις εκκενώσεις, Όχι στην επιτήρηση μέσω συστημάτων ασφαλείας!

Εμπρησμός οχημάτων της Bosch και της Dr. House Solutions.

Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμη, μα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας οι πρώτες θερμές αχτίδες του ηλίου χαϊδεύουν τους ανθρώπους στα πάρκα και τις πλατείες, πάραυτα οι δρόμοι είναι ήσυχοι, κι έπειτα απ’ το σούρουπο φαντάζουν παντελώς έρημοι. Η ζωή έχει αποσυρθεί στην υποτιθέμενη ιδιωτική σφαίρα, οι κοινωνικές επαφές διακόπτονται σε μεγάλο βαθμό, η επικοινωνία μετατρέπεται σε ψηφιακή. Στον δημόσιο χώρο, κυριαρχεί η άποψη που υπαγορεύεται από τα πάνω. Ανοιχτές συναντήσεις, διαδηλώσεις, σχεδόν κάθε αλληλεπίδραση κι αντίσταση αρχινά να αορατοποιείται: δυστοπία.

Έπειτα απ’ την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έπεται η οικονομική κρίση, θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι. Ποθούμε να συνεισφέρουμε στο να ωθήσουμε να ηττηθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι: οι επενδυτές, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι κερδοσκόποι της επιτήρησης. Ακόμη και σε καιρούς αναγγελθέντων ή πρόωρων απαγορεύσεων κυκλοφορίας, θα συνεχίσουμε να σαμποτάρουμε τα γρανάζια του καπιταλιστικού συστήματος και να σπάμε τη σιωπή.

Στις 19 Μάρτη, πυρπολήσαμε ένα όχημα της εταιρείας security Bosch στην οδό Ostsee στο Pankow του Βερολίνου, και την αμέσως επόμενη νύχτα πυρπολήσαμε ένα όχημα της Dr. House Solutions στην οδό Tiroler στην ίδια περιοχή.

Η εταιρεία Bosch πραγματοποίησε, επίσης, έκθεση στο Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Συνέδριο φέτος, καθώς επίσης διοργάνωσε και το ψηφιακό συνέδριο στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο. Προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν κρίσεις, πολέμους, καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, ή ακόμη και ν’ αντεπεξέλθουν στην καθημερινή καπιταλιστική παράνοια των Έξυπνων Πόλεων με βάση τα συμφέροντα των κυρίαρχων τάξεων, χρειάζεται διαρκώς να διαχέουν τις τεχνολογίες ασφαλείας τους. Ανάμεσα σε άλλα, ένα όχημα της Bosch είχε πυρποληθεί για τον λόγο αυτόν και τον Δεκέμβρη απ’ τη FAZ στο Αμβούργο.

Η Dr. House Solutions ανήκει στο εταιρικό δίκτυο του Padovic. Λόγω της ακόμη επιδιωκόμενης εκκένωσης της Liebig34, της περαιτέρω καταστροφής της ακτής Rummelsburger και του οξυνόμενου θεαματικού εκβιασμού όσων είναι στο νοίκι, ο Padovic και όλοι οι όμοιοί του αποτελούν στόχους των επιθέσεών μας. Ομοίως, η Σύγκλητος του Βερολίνου θέλει να συνεχίσει την εκκένωση του Syndikat στις 17 Απρίλη, οπότε οφείλουμε να πούμε κατά παντός υπευθύνου: κάτι τέτοιο θα συναντήσει αντίσταση. Όμως, όπως και τις τελευταίες νύχτες, δεν πρόκειται να περιμένουμε για την ημέρα Χ, διότι ανάμεσα σ’ εμάς και στο σύστημα με την τάξη του θέση έχει μόνον η επίθεση.

Πηγή: anarchistsworldwide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.