Αγγλία: Αντι-μπατσικές ταραχές και εμπρησμοί

Αντι-μπατσικές ταραχές και εμπρησμοί στον απόηχο της διακύρηξης κατάστασης εκτάκτου ανάγκης

23 Μαρτίου – Το βράδυ όπου ο (νυν μολυσμένος) πρωθυπουργός Boris Johnson ανακήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, μπάτσοι στο Σάουθεντ του Μπρίστολ παρενοχλούσαν νεαρούς στους δρόμους. Η αστυνομία δέχθηκε επίθεση με πέτρες και μπουκάλια, ενώ δύο βαν Ισλανδικών Σούπερ Μάρκετ πυρπολήθηκαν έξω από την αποθήκη τους. Αρκετά οχήματα σπάστηκαν και πυρπολήθηκαν επίσης σε όλη την πόλη. Νεαροί ήδη βρίσκονται συνεχώς υπό ”ειδική μεταχείρηση” από τις κατασταλτικές δυνάμεις -τραμπουκισμοί, βιαοπραγίες, παρενοχλήσεις, ειδικά μέτρα- έτσι οι αναταραχές και οι αντεπιθέσεις είναι η μόνη αποτελεσματική απάντηση, όχι να κλειδώνεσαι στο σπίτι φοβισμένος.

Τα Σούπερ Μάρκετ και άλλες επιχειρήσεις ευνοούμενες μαζικά από την ”κρίση” -υπεύθυνες για την οποία είναι αποκλειστικά οι δομές της εξουσίας και του κεφαλαίου- είναι έγκυροι και κατανοητοί στόχοι του μηδενιστικού και αντικοινωνικού μένους εναντίον αυτής της κατάστασης.

Τα ψέματα των μέσων ενημέρωσης επαναλαμβάνουν πως ”είμαστε όλοι μαζί σε αυτό” αλλά είναι εμφανές πως δεν είμαστε και ούτε πρόκειται ποτέ να είμαστε.

Είναι η μάχη των νέων και των ανυπότακτων ενάντια στο νοσηρό αυτό σύστημα, και η παραπάνω δράση δεν είναι παρά μια ψιχάλα της επερχόμενης καταιγίδας.

Θάνατος στους πολιτικούς, την αστυνομία και όσους μολύνουν αυτόν τον κόσμο.

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.