Ισπανία: Αφίσα αλληλεγγύης για τους κατηγορουμένους της Επιχείρησης Arca

Στις 13 Μάη 2019, δυο συντρόφια μας συνελήφθησαν στη Μαδρίτη · έγινε έρευνα απ’ την αστυνομία στις οικίες τους και στον αυτόνομο χώρο La Emboscada. Έκτοτε, αναμένουν τη δίκη με κατηγορίες περί τρομοκρατίας, και ερευνώνται σε σχέση με διάφορες δράσεις ενάντια σε κατασταλτικές μονάδες, τράπεζες, πολιτικά κόμματα και μεσιτικές εταιρείες.

Δε μας αφορά αν είναι αθώοι ή ένοχοι σύμφωνα με το Κράτος, αν είναι εγκληματίες ή τρομοκράτες. Δε θέλουμε να νομιμοποιήσουμε το θεατράκι τους, ούτε ένα δικαστικό και πολιτικό σύστημα που έχει δημιουργηθεί για τα συμφέροντά τους. Ο μόνος προσδιορισμός που αποδεχόμαστε από τη μεριά μας ως συνένοχοι, είναι αυτός του αναρχικού. Διότι παλεύουμε ν’ ανακτήσουμε τις ζωές και την αυτονομία μας απέναντι σε τούτο το εξουσιαστικό σύστημα.

Για εμάς, ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε την αλληλεγγύη μας είναι η συνέχιση των αγώνων που μοιραζόμαστε, που αποτελούν και τον λόγο για τον οποίο τα συντρόφια εκείνα που πλήττονται καθημερινά απ’ το σύστημα είναι παρόντα σ’ αυτούς και τους εμπνέουν. Ένα νεύμα συνενοχής, είτε είναι εγκληματίες, τρομοκράτες, ή πιο απλά αναρχικοί.

Τα κελιά τους δε μας σταματούν.

Πηγή: anarchistsworldwide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.