Αγγλία: Εμπρηστικά σαμποτάζ ενάντια στο 5G, θεωρίες συνωμοσίας και Ηνωμένο Βασίλειο

Εμπρηστικά σαμποτάζ ενάντια στο 5G, θεωρίες συνωμοσίας και Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με τα επίσημα μέσα, άλλοι 4 πυλώνες κινητής τηλεφωνίας της Vodafone έγιναν στόχοι εμπρησμών εντός ενός εικοσιτετραώρου, μετά τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον υποδομών 5G στις 2 και 3 Απριλίου. Πυλώνες 3G και 4G καταστράφηκαν επίσης, μολονότι είναι ασαφές αν αποτελούσαν εξαρχής στόχο ή όχι. Οι πληροφορίες αναφορικά με τις επιθέσεις είναι δύσκολο να εξακριβωθούν λόγω της αποσιώπησής τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη ραγδαία λογοκρισία στα συντεχνιακά μέσα επικοινωνίας.

Από τις πρώτες επιθέσεις την περασμένη βδομάδα, τουλάχιστον 20 ακόμα επιθέσεις γνωστοποιήθηκε πως συνέβησαν σε όλη την επικράτεια της χώρας, και υπάρχουν επιπλέον αναφορές για μηχανικούς στους οποίους τέθηκαν ερωτήσεις, προπηλακίστηκαν ή δέχθηκαν επιθέσεις από ανθρώπους ανήσυχους για το 5G. Είναι πασιφανές πως, καθώς όλοι κλείστηκαν σπίτια τους ένεκα της καραντίνας, η ασταμάτητη επέκταση και εφαρμογή του δικτύου 5G παρέμεινε προτεραιότητα. Ο κρατικός μηχανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου και οι εταιρείες επικοινωνιών υποχρεώθηκαν να εκδώσουν μια ανακοίνωση, περιγράφοντας ως “αβάσιμα” τα επιχειρήματα παρουσίασης του 5G ως απειλή για την ανθρώπινη υγεία, και κατηγορώντας τις επιθέσεις και τους προπηλακισμούς πως βασίζονται σε “θεωρίες συνωμοσίας”. Η εταιρεία μαζικής επικοινωνίας Facebook κατέβασε αρκετές σελίδες σχετικές με την καταγραφή και, κατ’ επέκταση, την υποκίνηση αντι-5G επιθέσεων, ενώ παράλληλα έβαλε την υποκείμενή της εταιρεία με την εφαρμογή μηνυμάτων, τη WhatsApp, να περιορίσει την ικανότητα αποστολής μηνυμάτων που προωθούν παρακείμενες αντιλήψεις. Αυτό είναι τμήμα μιας συντονισμένης προσπάθειας μεταξύ εταιρειών, μέσω πολλαπλών πλατφορμών που διασταυρώνονται με το Twitter, την Google, το Youtube, και λοιπές, προκειμένου να ενορχηστρώσουν παρέα με το Kράτος το έργο της λογοκρισίας και της παρακολούθησης των όσων περιγράφουν ως “παραπληροφόρηση” σχετικά με την προέλευση του Covid-19.

Με την πλέον κυρίαρχη εξ αυτών των επικυρηγμένων ιδεών να είναι πως το 5G έχει μια άμεση συσχέτιση με την πανδημία του Κορονοϊού, υποστηρίζεται πως το 5G έχει μία καταλυτική αρνητική επίδραση στους ανθρώπους, οδηγώντας σε εξασθένιση το νευρολογικό και ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Καθώς έχει ήδη αποδειχτεί πως τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης έχουν άμεση σχέση με τα κρούσματα του Covid-19, κι ενώ για δεκαετίες οι αρχές αποκαλούσαν την κλιματική αλλαγή ως μύθο, εμείς τώρα πρέπει να εμπιστευτούμε την αξία της αυθεντίας των ισχυρισμών τους, όταν ακόμη και μια στοιχειώδης έρευνα για το ιστορικό υπόβαθρο του 5g αποκαλύπτει τα πραγματικά γεγονότα.

Δίχως το δίκτυο 5G, οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες αδυνατούν να χτίσουν την τεχνολογική φυλακή τους παγκοσμίως, ελέγχοντάς μας όλους. Το “διαδίκτυο των πραγμάτων (internet of things)”, οι “έξυπνες πόλεις (smart cities)”, η επιτήρηση των δεδομένων (dataveillance), τα αυτόνομα ρομπότ, τα νέα οχήματα και τα drones, όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν την απόλυτη επικράτηση των τεχνολογιών 5G. Άμα θέλετε να αποτρέψετε την πραγματοποίηση των προαναφερθέντων, τότε έχετε κάθε λόγο να ανυπομονείτε να δείτε την τεχνολογία αυτή αποκαΐδια στο έδαφος.

Διαμέσου της εστίασης στις πιο οξύμωρες, αντιδραστικές και φασιστικές υποθέσεις γύρω απ’ την υποτιθέμενη προέλευση της πανδημίας του Κορονοϊού, (παράλληλα με την προσήλωση στις δικές του σκοτεινές τέχνες), το καθεστώς του Ηνωμένου Βασιλείου προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του εν μέσω μιας κρίσιμης κι ευάλωτης περιόδου για την κρατική υποδομή, και της άρνησης των ανθρώπων να συμμορφωθούν με το πραγματικό πραξικόπημα που εκτυλίσσεται.

Πέραν πάσης αμφισβήτησης είναι το γεγονός πως άλλα κράτη και μη κρατικοί φορείς εξακολουθούν να εκμεταλλεύονται την κρίση προωθώντας τη δική τους ατζέντα μέσω παράτυπων κι αθέατων εκστρατειών. Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε πολεμική ετοιμότητα, με τα κράτη να προετοιμάζονται να ριχθούν το ένα εναντίον του άλλου και να καταπιέσουν περαιτέρω τους ανθρώπους στο εσωτερικό τους, αναφέρονται τεράστιες μετακινήσεις στρατιωτών και οπλισμών κατά μήκος όλων των μεγάλων περιοχών, τίθενται σε εφαρμογή τα σχέδια εγκαθίδρυσης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Αυτή είναι η “θεωρία συνωμοσίας” -ότι οι πλούσιοι και οι ισχυροί συνεργάζονται μεταξύ τους ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους-, έτσι συνέβαινε ανέκαθεν και, αν δεν κάνουμε κάτι γι’ αυτό, έτσι ανάλλαχτο θα παραμείνει.

Ζήτω η έριδα.

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Πηγή εικόνων: sansattendre

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.