ΗΠΑ: Αναλήψεις ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις την Πρωτομαγιά

Εμπρησμός πύργου τηλεπικοινωνιών (ΗΠΑ)

Άλλη μια Πρωτομαγιά, άλλος ένας πύργος τηλεπικοινωνιών πυρπολήθηκε. Μια μικρή δράση τις πρώτες πρωινές ώρες, που αποτέλεσε όμως κλιμάκωση πέρα απ’ τα συνηθισμένα. Και δε θέλουμε ποτέ να επιστρέψουμε στα συνηθισμένα, στην “κανονικότητα”. Δε γνωρίζουμε τις διαφορές ανάμεσα στο 4G και στο 5G. Αυτό που γνωρίζουμε μονάχα είναι πως δε θέλουμε τίποτα από δαύτα.

Λόγω του ότι ο πύργος βρισκόταν κοντά σε ένα αμαξοστάσιο τραίνων, στα γραφεία μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, και σε κάποιες επιπλέον επιχειρήσεις για στρατιωτικούς/μισθοφόρους της Ναυτικής Βάσης της Φιλαδέλφεια, επιδιώχθηκε να υπάρχει αντίκτυπος στη λειτουργία όλων αυτών, πάραυτα ήταν μικρός ο αντίκτυπος. Θά ‘πρεπε επίσης να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση πως ουδείς άτρωτος, αν έχουμε την απαραίτητη αποφασιστικότητα. Και η συγκεκριμένη δράση ήταν σχετικά εύκολη.

Η πρώτη φλόγα ήταν μια θερμή αγκαλιά για τον σύντροφο Badger, ο οποίος βρίσκεται στην παρανομία έπειτα από ένα μπαράζ αντίστοιχων επιθέσεων στο Μπρίστολ. Μείνε λεύτερος!

Οι καπνοί που ακολούθησαν ήταν ένα σινιάλο προς τα συντρόφια που διώκονται για τη Scripta Manent στην Ιταλία… Είμαστε δίπλα σας!

Για τη λευτεριά,
Για την αναρχία!

Ταξιαρχία “Αφηνιασμένος Badger”

Πηγή: 325

_______________________________________

Εμπρηστική επίθεση στην Amazon στην περιοχή του Λος Άντζελες (ΗΠΑ)

Στα πλαίσια μιας Πρωτομαγιάς αυτόνομης κι αποκεντρωμένης, πυρπολήσαμε ένα βανάκι της Amazon στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Δεν μπορούσαμε να παραμείνουμε νωθρά άπραγοι και να βλέπουμε τα κέντρα κράτησης της ICE να μετατρέπονται σε κανονικότατα στρατόπεδα θανάτου λόγω της εξάπλωσης του COVID-19.

Η Amazon παρέχει τους cloud servers οι οποίοι φιλοξενούν το Σύστημα Διαχείρισης Υποθέσεων, τη βάση δεδομένων που αξιοποιείται απ’ την ICE και άλλες Ομοσπονδιακές υπηρεσίες ώστε να συλλέγουν δημόσια και ιδιωτικά δεδομένα για να ιχνηλατούν και να απελαύνουν μετανάστριες και μετανάστες. Η Amazon έχει τον ρόλο της σε κάθε έφοδο · σε κάθε διαχωρισμό οικογενειών · σε κάθε θάνατο που προκαλείται στα χέρια της ICE. Στόχος τούτης της δράσης ήταν ν’ αυξήσει το κόστος για εταιρείες όπως η Amazon, που παρέχει καθοριστικής σημασίας υποδομή ενίσχυσης των συνόρων.

Σε αλληλεγγύη με τους μετανάστες και τις μετανάστριες που βρίσκονται σε απεργία πείνας αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις της ICE ανά τη χώρα.

Σε αλληλεγγύη με τις εργαζόμενες και τους εργαζομένους στις αποθήκες και τα σούπερ μάρκετ που συναρπάζουν με τις ακηδεμόνευτες απεργίες τους την Πρωτομαγιά.

Ενάντια στην επιβολή των συνόρων και στην ταχεία εξάπλωση του κράτους επιτήρησης

Αναρχική Φλόγα

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.