Αθήνα: Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία Ford του ομίλου Σφακιανάκη

Πολιορκημένα σώματα ανάμεσα στα μπετά μέσα απο τις οπτικές κάμερων, διασχίζοντας τη καθημερινότητα με προσεχτικά αλλά τολμηρά βήματα με γνώμονα μια ηθική κατεργασμένη απο αρνήσεις.

Είμαστε παιδιά που ξύπνησαν απο τον κοινωνικό λήθαργο με όπλο την αλληλεγγύη στους αγωνιζομενους του κόσμου. Θέλοντας να γίνουμε ρωγμή που θα ενωθεί με άλλες καταστρέφοντας ένα σύστημα που πρεσβεύει την αδικία και τους ”θανάσιμους τραυματισμούς”.

Έτσι επιλέξαμε την νύχτα της 7/7/2020 να τοποθετήσουμε τέσσερις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην αντιπροσωπεία της Ford του ομίλου Σφακιανάκη, με αποτέλεσμα να καούν τρία βανάκια και να διαλύθει η τζαμαρία. Ο στόχος διόλου τυχαίος δεν ηταν διότι ο συγκεκριμένος όμιλος εξοπλίζει τον κρατικό μηχανισμό με οχήματα, καθώς και ο χρόνος συμπίπτει με την εξέγερση στις Η.Π.Α την πατρίδα της Ford.

Έτσι διαλέγουμε να είμαστε άρωμα απο νυχτολούλουδο που βουλώνει τα ρουθούνια της σαπίλας, θέλοντας αυτή η μυρωδιά να σπάσει κάθε εξουσιαστική μύτη, να κλείσει κάθε στόμα που ξερνάει βόθρους, να κοψει κάθε χέρι που στρέφεται με ρατσισμό, ομοφοβία και σεξισμό στα σώματα μας.

Πορφυρά νυχτολούλουδα

Πηγή: athens.indymedia.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.