Ηνωμένο Βασίλειο, Μπράντφορντ: Η 90ή κεραία τηλεπικοινωνιών στις φλόγες

Γύρω στις 4 π.μ., τη νύχτα της Πέμπτης 10 Σεπτέμβρη, στην οδό Otley, στο Μπράντφορντ (στο Δυτικό Γιορκσάιρ), πυρπολήθηκε ένας πυλώνας με κεραία 5G στην κορυφή του. Η φωτιά που άναψε στη βάση του πυλώνα έφτασε ως την κορυφή, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα της.

Την επόμενη μέρα, δεδομένης της δομικής καταστροφής του πυλώνα, έπρεπε να κοπεί στα τρία και να αποσυναρμολογηθεί. Τουλάχιστον 90 κεραίες τηλεπικοινωνίας έχουν σαμποταριστεί (στο Ηνωμένο Βασίλειο) απ’ τον Απρίλη και την τελευταία περίοδο της καραντίνας, συχνά με φωτιά, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά.

Όπως έχει πλέον γίνει σύνηθες σε ορισμένες χώρες, τα όρνεα και τα κρατικά παπαγαλάκια αμέσως αναπαρήγαγαν την υπόθεση πως πρόκειται για συνωμοσιολόγους που αντιτίθενται στο 5G, ενώ η επίθεση αυτή είναι ανώνυμη και υπάρχει πλειάδα διαφορετικών αιτιών για να επιτεθεί κανείς σε αυτό το είδος τηλεπικοινωνιακής υποδομής.

Αυτά τα μηχανήαμτα συνεισφέρουν στην αποξένωση και στην ενίσχυση δαύτου του τεχνο-επιστημονικού κόσμου, απονεκρώνοντας την ύπαρξή μας και τελειοποιώντας την άσκηση εξουσίας μέσω της επιτήρησης. Ενάντια σ’ όλους τους ιούς, συμπεριλαμβανομένης και της τεχνολογικής πανδημίας, η φωτιά αποτελεί σε κάθε περίπτωση καλή θεραπεία. Επόμενο!

Πληροφορίες αλιευμένες από καθεστωτικά.

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.