Ινδονησία, Γιογκιακάρτα: Ανάληψη ευθύνης για την καταστροφή πολυτελών οχημάτων

Διακήρυξη απ’ την Εξέγερση στη Γιογκιακάρτα, 31 Οκτώβρη

“Ποιο νά ‘σαι εσύ, μικρό κορίτσι, εκτυφλωτικό σαν το μυστήριο και άγριο σαν το ένστικτο;” – Είμαι η Αναρχία, Emile Armand

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την καταστροφή πολυτελών οχημάτων στην επαρχία του Sleman, στις 31 Οκτώβρη. Βρισκόμαστε σε διαρκή κίνηση και θα γίνουμε απειλή, καθώς γνωρίζουμε πως απέχει πολύ απ’ τις βλέψεις μας η οικονομική ανισότητα που γεννά το κυρίαρχο σύστημα. Αντιλαμβανόμαστε πως καμιά ζωή δεν έχει αξία όσο ο απολυταρχισμός μάς καταπνίγει με τη βαρβαρότητά του. Η δράση αυτή δεν έγινε μόνο ως απαύγασμα της συσσωρευμένης μας απέχθειας και του μίσους που θρέφουμε απέναντι στο σημερινό σύστημα, την αστυνομία και κάθε κρατικό κατασκεύασμα. Η δράση αυτή είν’ επίσης μια κίνηση αλληλεγγύης με κάθε μαχόμενη και μαχόμενο στους δρόμους. Θεωρούμε πως η καταστροφή της κρατικής ιδιοκτησίας καλά κρατεί, και πάντοτε θα σπέρνει τρόμο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με κάθε αντιεξουσιαστή κρατούμενο και κρατούμενη, σε κάθε κέντρο κράτησης. Δεν υπάρχει τίποτε ν’ αξίζει περισσότερο απ’ την απαλλαγή τους απ’ όλες τις κατηγορίες. Ούτε ένα φιλαράκι μας δε θα μένει πίσω.

Τίποτα δεν είμαστε, θέλουμε απλώς να καταστήσουμε σαφές πως είμαστε οργισμένες/οι!

Πυρήνες Φωτιάς στα Προάστια / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI)

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.