Ινδονησία: Εμπρηστική επίθεση σε Αστυνομικό Τμήμα από τον Πυρήνα Maverick της FAI

Εμείς (ως Πυρήνας Maverick της FAI), αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στις 20 Οκτωβρίου 2020 στο Αστυνομικό Τμήμα μπροστά από το πανεπιστήμιο Tanjungpura-Pontianak (Δυτικό Borneo) λόγω της απεριόριστης οργής και απέχθειας για το αστυνομικό σύμπλεγμα (τον εχθρό σε ανθρώπινη μορφή). Αηδιάζουμε με όσους είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν και να υποστηρίξουν την αστυνομική μηχανή και τις μαλακίες περί αποκατάστασης της τάξης, θέλουμε μοναχά να επιτεθούμε. Δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση πως θα διορθώσουμε την ίδια τη φύση της αστυνομικής βαρβαρότητας. Εμείς δεν προσφέρουμε καμία λύση -επιδιώκουμε τη δίχως επέκεινα κατάρρευση του συστήματος- και “εσείς” πρέπει να φροντίσετε την πάρτη σας, καθώς “εσείς” είστε που στηρίζετε το κράτος, τους καπιταλιστές και τα χαοτικά τους τερτίπια. Επιπλέον, η δράση αυτή αποτελεί μια καταδίκη των “προοδευτικών μαθητών”, οι οποίοι ισχυρίζονται πως δρουν εκ μέρους του λαού (ιδίως στην Pontianak), αλλά παραμένουν ζηλωτές των πολιτικών ταυτότητας, κραυγάζοντας “Ζήτω οι μαθητές!”, και συνεργαζόμενοι με τους μπάτσους για τη σύλληψη των αδερφών μας.

Το σημείο εκκίνησής μας ως αναρχικοί και αναρχικές είναι η πεποίθηση πως η αναρχία συνιστά μιαν ολική άρνηση κάθε εξουσίας. Η αντίφαση της “δικαιολόγησης” της εξουσίας ως μέρος του φυσικού κόσμου πρέπει να καταστραφεί. Το σκεπτικό αυτό αποκτά βαρύτητα εντός μας: αυτονομία, αυτοπροστασία, αγάπη · ανάκτηση της κυριότητας των ζωών μας, από εμάς για εμάς. Το σημείο καμπής μας είναι η παράλυση εντός μιας μάζας που περιορίζει τη δράση χρονικά και μεθοδολογικά. Γινόμαστε υπόλογοι στους ηθικισμούς, με συνέπεια να χάνεται το πάθος. Γινόμαστε κάτι που δεν είμαστε. Φυσικά αυτό σηματοδοτεί μια προσωρινή παράλυση, αλλά όχι θάνατο · όσα συντρόφια επιτίθενται κατά μέτωπο, αποτελούν για εμάς αντιβιωτικά -τουλάχιστον έτσι νιώθουμε- κι αυτό το “δώρο” είν’ η θρυαλλίδα που πρέπει ν’ αντηχήσει.

Η επίθεση αφιερώνεται στους αναρχικούς/ές και τους λοιπούς ανατρεπτικούς/ές αιχμαλώτους/ες του κράτους. Επιπλέον αφιερώνεται στον γενναίο Mikhail Zhlobitsky. Αλληλεγγύη στην Εξεγερμένη Ινδονησία και σε όλον τον Κόσμο.

ΕΙΘΕ Ν’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ

Πυρήνας Maverick – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / FAI

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.