Γερμανία, Αμβούργο: Εμπρησμός οχήματος της κατασκευαστικής εταιρείας Strabag

Αμβούργο: Ενάντια στις φυλακές, τους αυτοκινητοδρόμους, και όσους κερδοσκοπούν από αυτά

Τη νύχτα της 3ης προς 4η Νοέμβρη, καταστρέψαμε με φωτιά ένα όχημα που χρησιμοποιούσε η STRABAG στο Sievekingsallee, εκφράζοντας την οργή μας ενάντια σε μία απ’ τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ευρώπη.

Υπάρχουν πάμπολλοι λόγοι να μισούμε και να επιτιθόμαστε στη Strabag.

Η Strabag παρέχει ευρύτατη ποικιλία κατασκευαστικών υπηρεσιών, και αποτελεί μία απ’ τις ηγετικές και μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ευρώπη. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βρείτε σε κάθε γωνιά του Αμβούργου το λογότυπό της, το οποίο μας υπενθυμίζει πως πρόκειται να χτιστεί ένα ακόμη εταιρικό κτίριο ή κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο. Ασφυκτιούμε ολοένα και περισσότερο απ’ τα κτίρια που καθιστούν την πόλη ελκυστικότερη στους οικονομικούς μεγαλοκαρχαρίες και στους επικεφαλής επιχειρήσεων, μετατρέποντάς την έτσι σε πόλη των πλουσίων.

Η εταιρεία εμπλέκεται επίσης στην κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου A49, έχοντας από κοινού την ευθύνη για την προγραμματισμένη αποψίλωση του δάσους Dannenröder, γεγονός που ωθεί στην εξολόθρευση των κατοίκων του και στην καταστροφή της φύσης.

Το δάσος Dannenröder έχει καταληφθεί απ’ την 1η Οκτώβρη 2019, και οι καταληψίες θέλουν ν’ αποτρέψουν τον ξεριζωμό ενός δάσους περίπου 300 ετών και το άνοιγμα χώρου για τον νέο αυτοκινητόδρομο. Πρόσφατα, ο κόσμος εκεί πέρασε στην επίθεση και την έπεσε μέσα απ’ το δάσος σε περιπολίες μπάτσων.

Κάπου αλλού, η θυγατρική της εταιρεία, Züblin, πλουτίζει μέσω των φυλακών, σχεδιάζοντας και ανοικοδομώντας τα τείχη πίσω απ’ τα οποία κλειδαμπαρώνονται όσες κι όσοι αντιτίθενται σ’ όλη αυτή την αθλιότητα. Εκκινώντας απ’ τη σκοπιά αυτή, στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στα συντρόφια στο δάσος Dannenröder και στους τρεις απ’ το Παγκάκι του Πάρκου.

Η απόφαση της δίκης για τα τρία συντρόφια απ’ το Παγκάκι του Πάρκου αναμένεται να εκδοθεί την Πέμπτη 5 Νοέμβρη. Καλούμε σε αλληλεγγύη και νέες επιθέσεις.

Ενάντια στη συντριβή κάθε χαραματιάς ζωής!

Αλληλεγγύη με τις φυλακισμένες και τους φυλακισμένους!

Λευτεριά σε όλες και όλους!

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.