Act For Freedom Now: Τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Αηδιασμένοι απ’ την επιβαλλόμενη κοινωνική υπακοή και τα πρότυπα που αυτή αναπαράγει, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας και εκμετάλλευσης, στοχεύουμε στην καταστροφή αυτού του σάπιου συστήματος, είτε βρίσκεται σε “κρίση”, είτε σε “ευημερία”.

Ενόσω το Κράτος και το σύστημα συνεχίζουν να διαβεβαιώνουν τον αποδεδειγμένο τους ρόλο ενάντια στις αναρχικές, τους αντιεξουσιαστές, τον κόσμο του αγώνα, τους αυτο-οργανωμένους χώρους και διάφορα κομμάτια της κοινωνίας, εμείς θεωρούμε την πολύμορφη δράση ως αναπόσπαστο στοιχείο της επαναστατικής διαδικασίας. Από το μοίρασμα φυλλαδίων σε πλατείες, την κατάληψη χώρων, την αυτο-οργάνωση στους χώρους εργασίας και στις γειτονιές, ως τις μαχητικές διαδηλώσεις, τις νυχτερινές επιδρομές και τις απαλλοτριώσεις.

Τα λόγια των αιχμάλωτων αδερφών μας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Τίποτα δε χαρίζεται στη λήθη, τίποτα δε μένει πίσω, ο κοινωνικός πόλεμος θα συνεχίσει όσο ο εχθρός επιμένει.

Οι πολύμορφες δράσεις των πολλών και διαφορετικών ομάδων και ατόμων στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο ανύψωναν πάντα το ηθκό μας και μας έδιναν κουράγιο. Στον αγώνα υπάρχουν και απώλειες, όμως το ταξίδι συνεχίζεται. Με τις απώλειες και με τις χαρές του, με τις δυσκολίες αλλά και με τις ευχάριστες εκπλήξεις του.

Αλληλεγγύη και σεβασμός προς όλες και όλους όσους μάχονται με κάθε μέσο ανά τον κόσμο, εντός και εκτός τειχών, ενάντια στο σάπιο αυτό σύστημα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

Συντρόφια από το αναρχικό εγχείρημα Act for freedom now!

Ιανουάριος 2021

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.