ΣΑΕΚΜ, Θεσσαλονίκη: Νίκη στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα

Στις 15/01 παρεμβήκαμε με σπρέι και τρικάκια στο Γ’ Σώμα Στρατού, όπου βρίσκεται και η βάση του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

ΝΙΚΗ ΣΤHΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Στις 22/12 ο επαναστάτης Δ. Κουφοντίνας μεταφέρεται, με συνοπτικές διαδικασίες, από τις αγροτικές φυλακές Βόλου στο Δομοκό, αντί για τον Κορυδαλλό, με πρόσχημα το υψηλό ιικό φορτίο. Στις 8/01 ξεκινά απεργία πείνας με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και εξέτιε την ποινή του (πλην 2,5 ετών που βρισκόταν στις αγροτικές φυλακές).

Το κράτος, σε κάθε ευκαιρία, δείχνει την εκδικητικότητα του απέναντι στον αμετανόητο Δ. Κουφοντίνα, που ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες παρέμεινε συνεπής, αρνούμενος να υποταχθεί στις επιταγές των εξουσιαστικών μηχανισμών (Άρνηση δήλωσης μετανοιας, συμμετοχή στους αγώνες που διεξήχθησαν μέσα στη φυλακή).

Η ένοπλη αντιπαράθεση αποτελεί ακόμη ένα μέσο ενάντια στην κυριαρχία, η οποία τρέμει στη θέα εκείνων που δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι μπροστά στους εχθρούς της ελευθερίας. Κι εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε έμπρακτα, μεταφέροντας τον τρόμο στο στρατόπεδο του εχθρού, οξύνοντας κάθε στιγμή τον πόλεμο που μαίνεται.

ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΛΑΪ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΕΛΙΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ, Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Π. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή

sakm@riseup.net

saekm.espivblogs.net

Πηγή: saekm.espivblogs.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.