Γερμανία, Έσσεν: Επιθέσεις σε δύο αστυνομικά τμήματα

Τη νύχτα της 17ης προς 18η Γενάρη 2020, τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό κάτω από αστυνομικό όχημα παρκαρισμένο μπροστά απ’ το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Rellinghausen στο Έσσεν.

Την ίδια νύχτα, δέχθηκε επίθεση με πέτρες και μπογιές το αστυνομικό τμήμα του Kettwig στο Έσσεν.

Εδώ και χρόνια, η αστυνομία στο Έσσεν δεν περνά απαρατήρητη, εξαιτίας των ρατσιστικών και βίαιων επεμβάσεών της. Αρκετοί άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί τα περασμένα έτη. Καρτερούσαμε να τους επισκεφθούμε ήδη απ’ όταν είχαμε μάθει πως αποκαλύφθηκε ένας ναζί εντός των κεντρικών της αστυνομίας στο Έσσεν, στο Muelheim an der Ruhr. Το πρόσφατο κάλεσμα «για ανατροπή και ενάντια στον έλεγχο» https://de.indymedia.org/node/129741 μας έδωσε την αναγκαία παρακίνηση.

Με την πρόφαση της επιδημίας του Κορωνοϊού, έχει εξαπολυθεί απ’ το 2020 ένα πανεθνικό κατασταλτικό κύμα ενάντια σε κινηματικές δομές, το οποίο έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητο απ’ τον κόσμο. Δε θέλουμε να βλέπουμε όλα τούτα να μένουν δίχως απάντηση, και θεωρούμε τις δράσεις μας μια ελάχιστη συνεισφορά στην αντίσταση.

Χαιρετίζουμε επίσης τον κόσμο στις Βρυξέλλες, ο οποίος επιτέθηκε κατά εκατοντάδες στο αστυνομικό τμήμα έπειτα απ’ τη δολοφονία ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, που διενεργούνταν λόγω των μέτρων για την υποτιθέμενη αντιμετώπιση της επιδημίας Covid-19.

Ενάντια στην καταστολή!

Ενάντια στο κράτος!

Για ένα επιθετικό 2021!

Πηγή: AMW English

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.