Καμπάνιες οικ. ενίσχυσης για έγκλειστα και διωκόμενα συντρόφια, στο Firefund

Δεδομένης της συνθήκης γενικευμένων περιορισμών και απαγορεύσεων που έχει επικρατήσει τους τελευταίους μήνες με πρόφαση την προστασία από τη νόσο Covid-19, η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για τρέχουσες δικαστικές υποθέσεις διωκόμενων συντρόφων και συντροφισσών, αλλά και για τη διαβίωση των έγκλειστων συντρόφων και συντροφισσών καθίσταται εξαιρετικά δυσχερής.

Ο κρατικός μηχανισμός επιστρατεύει το κατασταλτικό εργαλείο της οικονομικής αφαίμαξης των ανθρώπων που μάχονται και αμφισβητούν με τον οποιονδήποτε τρόπο την κυριαρχία του. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ επιβαρύνουν οικονομικά τα έγκλειστα και διωκόμενα συντρόφια μας.

Έτσι, έχουν ληφθεί συντροφικές πρωτοβουλίες οικονομικής ενίσχυσης, με συγκέντρωση χρημάτων από την πλατφόρμα του Firefund. Πραγματοποιούνται καλέσματα και καμπάνιες για την αλληλέγγυα συνεισφορά χρημάτων, με σκοπό την κάλυψη των τρεχόντων εξόδων.

Στην παρούσα δημοσίευση, θα βρίσκονται συγκεντρωμένα τα τρέχοντα καλέσματα/καμπάνιες οικονομικής ενίσχυσης, με συνδέσμους για το κείμενό τους περί της εκάστοτε υπόθεσης, αλλά και για την πλατφόρμα του Firefund.

Η δημοσίευση θα ανανεώνεται όποτε προκύπτει κάτι καινούργιο, ώστε να είναι πάντα επικαιροποιημένη, ενώ θα διαγράφονται όσες καμπάνιες έχουν συλλέξει τα απαιτούμενα χρηματικά ποσά. Βρίσκεται καρφιτσωμένη στο πλάι του site μας, για να υπάρχει συνεχής και άμεση πρόσβαση.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

Δ.Ο. Ragnarok

*

Καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης για τους διωκόμενων αγωνιστές/αγωνίστριες του κινήματος αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Κείμενο και link για το Firefund

*

Καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης για τον φυλακισμένο αναρχικό σύντροφο Γιάννη Δημητράκη

Κείμενο και link για το Firefund

*

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.