Ιταλία, Γένοβα: Πυρπόληση τριών κεραιών

Στις 2 Φεβρουαρίου, πυρπολήσαμε τρεις κεραίες αναμετάδοσης στο Val Bisagno. Η μία ανήκε στη RAI (Radiotelevisione Italiana), μία στην DEDALUS, και η τρίτη δεν ξέρουμε, αλλά ας είναι.

Πολλά έχουν ήδη γραφτεί για την κοινωνική/κατασταλτική επίδραση της τεχνολογίας πάνω στις ζωές μας. Αυτό που τώρα μας ενδιαφέρει και πάνω στο οποίο στοχαζόμαστε είναι η επίθεση, η επίθεση, και πάλι η επίθεση.

Τούτη η μικρή θερμή χειρονομία ανήκει σ’ ένα ευρύτερο φάσμα άμεσων δράσεων που λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο, με την αναρχική επίθεση στο υπάρχον ως τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή.

Αναλογιζόμενοι την τεχνο-βιομηχανία, δεν πρέπει να λησμονούμε πως όσο περισσότερο εξαπλώνεται, τόσο πιο ευάλωτη γίνεται. Αυτό αποτελεί έναν απλούστατο υπολογισμό, ο οποίος έχει μια εξίσου απλή απάντηση: Η επίθεση έχει ακόμα περισσότερες πιθανότητες!

Με τον όρο “τεχνο-βιομηχανία”, δεν εννοούμε μόνο τα κέντρα ελέγχου οπτικών ινών, τα εργαστήρια, τις κεραίες αναμετάδοσης ή τις κάμερες παρακολούθησης, αλλά, επιπροσθέτως, φυσικά και τους “ανθρώπινους πόρους” που διαχέουν με περίσσιο ζήλο τις ιδέες οι οποίες είναι χρήσιμες ώστε να γίνουμε σκλάβοι με ολοένα πιο “έξυπνο” τρόπο.

Οι υποδομές, οι πηγές, οι ιθύνοντες της τεχνο-βιομηχανίας πρέπει να συναντήσουν εμπόδια με κάθε κόστος και μέσο!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΟ-ΚΟΣΜΟ!

ΖΗΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ!

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.