Γερμανία, Βερολίνο: Ακόμη μία εμπρηστική επίθεση στη Hertz

Για τρίτη φορά στο Βερολίνο, πυρπολήθηκε όχημα της Hertz. Η ακόλουθη μετάφραση της ανάληψης ευθύνης που δημοσιεύτηκε στις 19 Απρίλη εξηγεί τους λόγους.

Βανάκι της Hertz παραδόθηκε στις φλόγες – Ενάντια στα συνταγματικά δικαστήρια και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας

Την περασμένη εβδομάδα, αποσύρθηκε το επίδομα ενοικίου με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου. Το επίδομα ενοικίου ισοδυναμούσε για πολλούς Βερολινέζους με τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν οικονομικά στην ενοικίαση ενός διαμερίσματος στη γενέτειρά τους.

Η παρούσα απόφαση, όχι μόνο καθιστά κάτι τέτοιο πλέον αδύνατο, αλλά σημαίνει επίσης δυσβάσταχτες επιστροφές χρημάτων στους γαμημένους ιδιοκτήτες. Όλη αυτή η κατάσταση οφείλει να μη μείνει αναπάντητη. Να λοιπόν γιατί πυρπολήσαμε ένα βανάκι της Hertz στην οδό Zur Börse. Η Hertz εξοπλίζει την τους Έλληνες μπάτσους, οπότε μπορεί με πλέρια ευχαρίστηση ν’ αποτελέσει στόχο της άμεσης αντίδρασης των μισθωτών.

Επιπροσθέτως, απαράδεκτη είναι τούτη η γελοία απαγόρευση μετακινήσεων. Δε θα μείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας για τόσους μήνες! Αν είναι να έχουμε πανεθνική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ, καλύτερα να το σκέφτεστε διπλά αν είναι να παρκάρετε τα οχήματα των εταιρειών σας στις γειτονιές μας. Μπουχτίσαμε απ’ τις μαλακίες και θα πασχίσουμε να μη σας αφήσουμε σε ησυχία.

Συμμετέχουμε στο κάλεσμα του περασμένου χειμώνα απ’ τη Λειψία!

Εξέγερση αντί για απαγόρευση κυκλοφορίας!

Φωτιά αντί για συνταγματικές ρυθμίσεις!

Πηγή: Athens Indymedia

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.