Χιλή: Ενημέρωση από τις φυλακές – Μεταγωγή συντρόφων

Τελευταία ώρα: Ανατρεπτικοί και αναρχικοί κρατούμενοι μεταφέρονται από τη φυλακή υψηλής ασφάλειας στη φυλακή / εταιρεία Rancagua. Σήμερα, Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021, το απόγευμα, οι αναρχικοί και ανατρεπτικοί κρατούμενοι Marcelo Villarroel, Juan Aliste, Joaquín García και Juan Flores έχουν μεταφερθεί από την πόλη του Σαντιάγο στη Rancagua, από τη φυλακή υψηλής ασφάλειας στην παραχωρούμενη φυλακή της πόλης.

Τον Οκτώβριο του 2019, πριν από την εξέγερση, η χωροφυλακή ετοιμάζει το κλείσιμο της Ειδικής Μονάδας Υψηλής Ασφάλειας (UEAS) που περιλαμβάνει το Τμήμα Μέγιστης Ασφάλειας, τη Φυλακή Υψηλής Ασφάλειας και τη Φυλακή για τον πλούσιο καπετάνιο Yaber, για την αναδιαμόρφωση. Η εξέγερση και η πανδημία ανέβαλαν αυτά τα μέτρα έως ότου επιτέλους πραγματοποιήθηκαν σήμερα. Οι προθέσεις των ισχυρών είναι να επαναπροσδιορίσουν το καθεστώς τιμωρίας που δημιούργησε αρχικά αυτό το κέντρο εξόντωσης, πριν από 27 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 1994 για την τιμωρία των ανατρεπτικών που παλεύουν τη δημοκρατική μετάβαση.

Σήμερα οι προσδοκίες των ισχυρών είναι η ενίσχυση και η εκλέπτυνση του καθεστώτος τιμωρίας και των περιοριστικών μέτρων αυτού του κέντρου εξόντωσης. Προς το παρόν, το C.A.S αδειάστηκε εντελώς, οι σύντροφοι έχουν μεταφερθεί στο Rancagua, γνωρίζουμε ότι έφτασαν με ασφάλεια και όλοι περιορίζονται μαζί σε μια μονάδα μέγιστης ασφάλειας.

Τη στιγμή της γραφής, δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τον σύντροφο Francisco Solar, που μέχρι τώρα απήχθη στο τμήμα μέγιστης ασφάλειας των Η.Π.Α.Αντιμέτωποι με τα νέα εμπόδια και τις απαιτήσεις των καιρών, η έκκληση είναι να ενοποιήσει όλες τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης κατά της φυλακής που έχουν ήδη τεθεί για να διαμορφώσουν μια υποδομή αλληλεγγύης με τους μεταφερόμενους συντρόφους και τις μελλοντικές μάχες στο επανασταγμένο καθεστώς τιμωρίας.

“Θα είναι ένας αγώνας που θα πάρει χρόνο επειδή η πρόδηλη πρόθεση της εξουσίας είναι να εμβαθύνει την τιμωρία και την απομόνωσή μας, προκειμένου να προκαλέσει εκδίκηση ως μάθημα και παράδειγμα για όσους τολμούν να επαναστατήσουν” – Ανατρεπτικοί κρατούμενοι και αναρχικοί Οκτώβριος 2019, πριν από την επικείμενη μεταφορά και κλείσιμο του CAS.

Να ανοικοδομήσουμε και να ενισχύσουμε τα δίκτυα αλληλεγγύης με τους ανατρεπτικούς και αναρχικούς κρατουμένους!

Τερματισμός τροποποιήσεων DL321!

Ενάντια στη διαιώνιση της κράτησης: Marcelo Villarroel στους δρόμους!

Όσο υπάρχει δυστυχία θα υπάρξει εξέγερση!

Θάνατος στο κράτος και ζήτω η αναρχία!

Buscando la kalle, εκπομπή ειδήσεων ανατρεπτικών κρατουμένων και αναρχικών που πολεμούν στις φυλακές της Χιλής.

Πηγή: Buscando la kalle

Πηγή ελληνικής μετάφρασης: Athens Indymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.