Ηνωμένο Βασίλειο: Το ALF απελευθέρωσε 85 ορτύκια από πτηνοτροφική μονάδα εντατικής παραγωγής

Ποτέ μας δεν είχαμε αντικρίσει ξανά τόσο αισχρή μονάδα εντατικής παραγωγής. Πουλιά έχεζαν το ένα πάνω στ’ άλλο καθώς καθόντουσαν στο συρματόπλεγμα, μια ανυπόφορη μυρωδιά αδύνατο να την ξεχάσουμε, και κλουβιά τόσο μικρά ώστε τα πτηνά μετά βίας στεκόντουσαν όρθια.

Η παραβίαση της πόρτας αποδείχτηκε ευκολότερη απ’ ότι εικάζαμε. Η κλειδαριά χρειάστηκε λίγη πειθώ, όμως οι αξιόπιστοι κόφτες μπουλονιών μάς εξασφάλισαν πρόσβαση στο υπόστεγο. Μόλις παρεισφρήσαμε, οδηγήσαμε 85 ορτύκια σε ασφαλές μέρος.

Χιλιάδες αφέθηκαν πίσω. Στοιβαγμένα ασφυκτικά, φυλακισμένα και ξεχασμένα, καλυμμένα από ιστούς αραχνών και σκόνη. Οποιοσδήποτε είναι ο υπαίτιος γι’ αυτό το χάλι θα δέχεται νέα μας συχνά. Δεν τους αξίζει να κοιμούνται ήσυχοι, μέχρις ότου αυτή η αναθεματισμένη φάρμα κλείσει για τα καλά.

Αυτήν την 11η Ιούνη θυμόμαστε τον Marius και όλα τα μακροχρόνια έγκλειστα σε φυλακές αναρχικά συντρόφια ανά τον κόσμο. Στο διάολο τα κλουβιά, στο διάολο το δικαστικό σύστημα, στο διάολο οι μπάτσοι, στο διάολο η πατρίδα.

Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων / ALF

Πηγή: Act for Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.