Γερμανία, Βρέμη: Εμπρηστική επίθεση στις εγκαταστάσεις των Ματάδων

Πυρπολήθηκαν οι εγκαταστάσεις των Ματάδων: Όταν οι μπάτσοι δολοφονούν, τα πάντα πρέπει να καίγονται

Τα συναισθήματά μας λυσσομανούν για εκδίκηση. Εκδίκηση για τον Qosay Sadam Khalaf. Ποια όμως είναι τα αντίποινα που αντιστοιχούν στη δολοφονία ενός νεαρού ατόμου; Πόσα μπατσικά, πόσοι φρουροί πρέπει να καούν;

Τίποτα δεν αρκεί.

Δρούμε, όμως, όπως και νά ‘χει.

Τη νύχτα της 6ης Ιούνη 2021, τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του Qosay K. από την αστυνομία, βάλαμε φωτιά στις εγκαταστάσεις των Ματάδων στη Βρέμη. Ένα πούλμαν και τρία επιπλέον οχήματα των μπάτσων έγιναν στάχτη και μπούρμπερη. Πλήχθηκε η υποδομή των συγκεκριμένων γουρουνιών που έρχονται στην πόλη για να ενισχύσουν την καταστολή. Τόσες μα τόσες φορές αντικρίσαμε τους Ματάδες με μίσος μα και ανημποριά.

Το σαμποτάζ αποτελεί αξιοπρεπή μορφή επίθεσης ενάντια σ’ έναν ισχυρότερο εχθρό.

Οι μπάτσοι δέχονται το μίσος μας διότι συντηρούν την παρούσα συνθήκη. Κάθε δομή ανισότητας υποστηρίζεται από την αστυνομική βία: Η ρατσιστική πρακτική των αδειών παραμονής και των απελάσεων · η ταυτόχρονη συνύπαρξη πολυτελών κατοικιών και αστεγίας · η τάξη της οικονομίας που θεμελιώνεται στον ανταγωνισμό και το κέρδος. Όσο βαθαίνουν οι κοινωνικές αντιθέσεις, τόσο πιο βάναυσα προστατεύονται απ’ τους μπάτσους. Η αστυνομία είναι ο πιο πιστός φίλος των πλουσίων σ’ έναν κόσμο εμποτισμένο από φτώχεια κι εκμετάλλευση.

Οι μπάτσοι δέχονται το μίσος μας διότι ενσαρκώνουν την παρούσα συνθήκη. Από επιλογή φορούν τη στολή. Αποκομίζουν απόλαυση απ’ την κατάχρηση εξουσίας και την ταπείνωση άλλων. Βρίσκουν την αυτοπραγμάτωσή τους στο νόμιμο όργιο βίας. Διατάζουν. Υπακούν. Δολοφονούν.

Η κατακραυγή των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης και των κυβερνώντων ήταν αναμενόμενη. Η σιγή ιχθύος μετά τις δολοφονίες των Qosay K. και Mohamed Idrissi ήταν όλο και πιο έντονη μετέπειτα. Όταν ο Mäurer παραληρεί στα καθεστωτικά για επίθεση στην ασφάλειά “μας”, αναρωτιόμαστε σε ποιων την ασφάλεια μπορεί να αναφέρεται. Για ποιου είδους ασφάλεια γίνεται λόγος όταν δεν είναι σίγουρο αν ένας άνθρωπος θα παραμείνει ζωντανός μετά από μια ψαχτική για ναρκωτικά ή από μια μπούκα για έρευνα στο σπίτι του; Όχι, λοιπόν, δεν πρόκειται για τη “δική μας” ασφάλεια. Είναι μονάχα η ασφάλεια των κυρίαρχων.

Η οργή απέναντι στους μπάτσους θεριεύει με κάθε ψαχτική, με κάθε παρενόχληση, με κάθε χτύπημα και κάθε δολοφονία. Απ’ την οργή ας ανθίσει η αντίσταση. Τα πετρίδια ας βρουν τον στόχο τους κι οι φωτιές ας φωτίζουν τις νύχτες μας.

Qosay Sadam Khalaf – Δολοφονήθηκε!

Πηγή: AMW English

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.