Γαλλία, Τουλούζη: Εμπρησμός ηλεκτρικού οχήματος Tesla, βαν της Socorep και βαν της Scopelec

Τη νύχτα μεταξύ 16ης και 17ης Ιούνη, πυρπολήσαμε τρία οχήματα, ένα ηλεκτρικό αμάξι Tesla, ένα βανάκι της Socorep και ένα βανάκι της Scopelec, τοποθετώντας προσανάμματα είτε στους μπροστινούς τροχούς, είτε στον πίσω τροχό κάτω απ’ την είσοδο της αντλίας βενζίνης των οχημάτων.

– Το αμάξι Tesla επειδή τα υλικά κατασκευής του προέρχονται απ’ τις χείριστες εξορυκτικές συνθήκες που σχετίζονται με σπάνιες γαίες, σπάνια μέταλλα, πλαστικά, μέταλλα, και κινείται με ηλεκτρισμό ο οποίος επίσης παράγεται λόγω εξόρυξης ουρανίου. Οι εξορύξεις αυτές εξαναγκάζουν πολλά μέρη και ανθρώπους να υφίστανται εξάρτηση νεο-αποικιακού τύπου απ’ τη Δύση, ενώ συνάμα καταστρέφουν το περιβάλλον (μπορείτε να ανατρέξετε σε βιβλία όπως το “Dossiers noirs”, μαζί και με το “L’ association survie”, ή και σε κείμενα που μιλούν για τις εξορύξεις και τη νεο-αποικιοκρατία). Να γιατί ο καπιταλισμός με το πράσινο προσωπείο του μας αηδιάζει, διότι θεμελιώνεται -όπως κάθε άλλη έκφανσή του- στην εκμετάλλευση του κόσμου για οικονομικούς σκοπούς, και διότι τα προϊόντα του είναι απολύτως μη ανακυκλώσιμα.

– Το βανάκι της Socorep επειδή πρόκειται για μια εταιρεία με τεράστια κτίρια, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη των πόλεων και του πολιτισμού, την ίδια στιγμή όπου 40.000 σπίτια παραμένουν αναξιοποίητα στην Τουλούζη (μιλώντας μόνο για σπίτια) για τους τόσους πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους, ενώ επίσης συμβάλλει και στις επαναπροωθήσεις ανθρώπων που απελαύνονται στις χώρες καταγωγής τους.

– Το βανάκι της Scopelec επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία εγκαθιστά δίκτυα της Telecom, και κυρίως δίκτυα 5G, ενώ συμβάλλει στον τεχνολογικό εθισμό και στην κοινωνία του θεάματος που αποχαυνώνουν τόσους και τόσους ανθρώπους. Επιπλέον, η τεχνολογία αυτή θα συνδέει όλο και περισσότερο στο δίκτυο καθημερινά αντικείμενα, και θα επιτρέπει την οξυμένη επιτήρηση των πληθυσμών και των κινήσεών τους εφόσον κρίνεται αναγκαίο. Ας βάλουμε ένα τέλος στην επέλασή της!

Θέλουμε να βάλουμε τέλος στην επέκταση αυτού του σιχαμερού πολιτισμού.

Οι φλόγες αυτές ας διαχυθούν, και μαζί τους η αναρχία μας!

Στήριξη στον B. που κατηγορείται για εμπρησμό κεραίας.

Πηγή: Dark Nights

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.