Ragnarok: Σύντομο ανακοινωθέν σχετικά με το εγχείρημα.

Το τελευταίο διάστημα, όπως είναι εμφανές εξάλλου από την διακοπή των αναρτήσεων και της λειτουργίας της σελίδας, η Δ.Ο του εγχειρήματος αδυνατούσε για τεχνικούς λόγους να εισχωρήσει στο mail και τον πίνακα του site με αποτέλεσμα την προσωρινή αδρανοποίηση του μέχρι ευρέσεως λύσης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν μικρές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στην σύνθεση της Δ.Ο δίχως όμως αυτό να συνεπάγεται κάποια μεταβολή του χαρακτήρα, των στοχεύσεων και του προσανατολισμού του εγχειρήματος. Παρότι κανείς μας δεν μπορεί να κολυμπήσει δεύτερη φορά στο ίδιο ποτάμι.

Προχωράμε στην δημοσίευση του σύντομου αυτού ανακοινωθέντος προκειμένου να ενημερώσουμε όσους μας αναζήτησαν αυτό το διάστημα αποχής μας, καθώς και όσους αναρωτήθηκαν απλώς για το μέλλον του ιστότοπου πως σε καμία περίπτωση το έργο μας δεν ολοκληρώθηκε παραδιδόμενο στην ακατάσχετη διάλυση των κοινωνικών αντιστάσεων, διασαφηνίζοντας ότι η διακοπή ήταν απολύτως προσωρινή.

Θα συνεχίσουμε τις απόπειρες μας να ξανακάνουμε την Αναρχία επικίνδυνη, αναδημοσιεύοντας σχετικό υλικό από κάθε υπόνομο επαναστατικής κριτικής και ανασύροντας ενταφιασμένα όπλα αμφισβήτησης από τα πιο παράδοξα ιστορικά καταφύγια ώστε να ανατρέψουμε το πνιγηρό κλίμα μοιρολατρίας και παραίτησης που απομυζεί βάναυσα κάθε ψήγμα ζωντάνιας και αλκής.

Η πορεία δεν θα θέλαμε να είναι διαφορετική

ΑΓΩΝΑΣ – ΜΝΗΜΗ – ΣΥΝΕΧΕΙΑ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Για την Αναρχία και τον Μηδενισμό.

Δ.Ο Ragnarok.