Ιταλία: Σχετικά με τις έρευνες κατά RadioAzione, Anarhija.info και Croce Nera Anarchica

Exθες, 2 Ιουνίου, η DIGOS [πολιτική αστυνομία] χτύπησε τις πόρτες του σπιτιού μου και έξι άλλων συντρόφων’ για να μας ενημερώσει για την λήξη του πρώτου κύκλου ερευνών αλλά και για περαιτέρω έρευνες για τις οποίες υπεύθυνοι είναι ο εισαγγελέας του Τορίνο και ο εισαγγελέας Roberto Sparagna [υπεύθυνος για την επιχείρηση Scripta Manent], με επίκεντρο τους αναρχικούς ιστότοπους αντιπληροφόρησης RadioAzione, Anarhija.info και Croce Nera Anarchica.

Όσον αφορά τον Croce Nera Anarchica, το περιοδικό που έκδωσε είναι επίσης στοχευμένο, καθώς και η διανομή του και η οργάνωση της παρουσίασης του στην Ιταλία. Τα εν λόγω άρθρα είναι: 270bis (ανατρεπτική ενότητα με σκοπό την τρομοκρατία) και 414 (εγκληματική παράκληση). Ένα άλλο άρθρο, 280 (επίθεση με σκοπό την τρομοκρατία), αναφέρεται σε δύο από τους συντρόφους. Η μετάφραση των κειμένων, η προδιάθεση, η παράκληση, η υπεράσπιση των εγκληματικών πράξεων, η επινόηση και η διάδοση μέσω των ιστοτόπων και περιοδικών της ιδεολογικής προπαγάνδας «εξέγερσης-ένοπλου αγώνα», η συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των φυλακισμένων συντρόφων και η επίθεση εναντίον υποσταθμού της Enel [ Κατασκευαστής και διανομέας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου] στο Civitavecchia, στις 12 Ιανουαρίου 2016, για την οποία ανέλαβε την ευθύνη ο πυρήνας  “Pyrotechnical committee for an extraordinary year F.A.I.-F.R.I.”.

Αυτή είναι η ανθρώπινη μιζέρια που δημιούργησε ο βρωμιάρης εισαγγελέας του Τορίνου, Roberto Sparagna.

Οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες:  να κάνουν τα πάντα για να απομονώσουν τους αναρχικούς συντρόφους που φυλακίστηκαν για το “Scripta Manent”.

Αλλά ο εν ενεργεία νεκροθάφτης  μπορεί να θέσει την ψυχή του σε κατάσταση ηρεμίας, γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ βήμα πίσω!

Τα μέσα αντιπληροφόρησης,  θα συνεχίσουν να ενημερώνονται, καθώς θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε χρήματα για να υποστηρίξουμε τους συντρόφους που φυλακίστηκαν στα στρατόπεδα σας και, πάνω απ ‘όλα, κανένας από αυτούς τους συντρόφους, που μας στερείτε την καθημερινή φυσική παρουσία τους, δεν θα παραμείνει απομονωμένος.

Τέλος, μέχρι την τελευταία μου πνοή σε αυτόν τον σκατένιο πλανήτη, ελπίζω ότι θα υπάρξουν 10, 100, 1000 άμεσες ενέργειες!

Gioacchino Somma (RadioAzione)

Αναδημοσιεύουμε από: Traces of Fire

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.