Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης

Ζούμε σε ένα κόσμο στον οποίο όλες οι πτυχές των ζωών μας περιβάλλονται από το τεχνολογικό σύστημα. Οι κοινωνικές σχέσεις που επιτυγχάνονται μέσω υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων απέχουν πολύ από την πραγματική ζωή. Ο καθένας και η κάθε μία καθημερινά παρακολουθείται σε κάθε γωνιά της πόλης από κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, εντοπίζεται μέσω του σήματος που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα, φακελώνεται μέσω της λήψης αποτυπωμάτων και δείγματος DNA. Αυτός ο σχεδιασμός επιδιώκει να μετατρέψει κάθε άτομο σε νούμερο καταγεγραμμένο σε κάποια βάση δεδομένων, έτσι ώστε να είναι ένα προβλεπόμενο και ακίνδυνο πιόνι του σάπιου συστήματος.

Στοχεύουμε σε ένα κόσμο ατίθασων ατομικοτήτων που παίρνουν τις ζωές τους στα χέρια τους, πραγματώνοντας την επιθυμία της εξέγερσης και της ελευθερίας.

Έτσι λοιπόν ξαναχτυπήσαμε την εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, συνεχίζοντας το δικό μας αντιτεχνολογικό σχέδιο.

Στις 14 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο ηλεκτρολογικό σύστημα των κεραίων του ΟΤΕ στο Σέιχ Σου.

Βλέπουμε την αλληλεγγύη ως όπλο που έχει την κάνη στραμμένη στο κεφάλαιο και το κράτος και για αυτό απαντάμε στις κατασταλτικές επιθέσεις των κρατών ενάντια στους αναρχικούς επιτιθόμενοι στους εξουσιαστικούς στόχους.

Αλληλεγγύη με τον αναρχικό Salvatore Vespertino που προφυλακίστηκε στις 3 Αυγούστου 2017 στη Φλωρεντία και κατηγορείται για την τοποθέτηση βόμβας σε βιβλιοπωλείο φασιστών με απόδειξη την ταυτοποίηση γενετικού υλικού.
Αλληλεγγύη με τον αναρχικό Ντίνο Γιατζόγλου που συνελήφθη το πρωί της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα και κατηγορείται για παγιδευμένα δέματα.

Θάνατος στο κράτος.

Για ένα Μαύρο Δεκέμβρη, για την Αναρχία.

Αναρχικός Πυρήνας – Καταστροφή του Υπάρχοντος

Πηγή: AthensIndymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.