Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για εκρηκτικό μηχανισμό σε τράπεζα

Ακόμα και το μίσος.

Ακόμα και η βία.

Ακόμα και το «έγκλημα»!

Γιατί το μίσος δίνει τη δύναμη που τολμά. Η βία και το έγκλημα είναι οι ιδιοφυΐες που καταστρέφουν και η ομορφιά που δημιουργεί. Καιθέλουμε να τολμήσουμε.
Να καταστρέψουμε – να ανανεώσουμε – να δημιουργήσουμε!

Ορκισμένοι εχθροί του σάπιου κράτους και της γεμάτης μιζέρια και εκμετάλλευση κοινωνίας . Κάθε φωτιά, για εμάς είναι μια πράξη ελευθερίας. Στεκόμαστε απέναντι στη σαπίλα της πόλης, και είμαστε πλέον έτοιμοι να ανατρέψουμε αυτό που βιώνουμε καθημερινά – τόσα χρόνια, την όρεξη για αδράνεια! Με μόνη μας σκέψη, την επίθεση, Σάββατο βράδυ- ημέρα διασκέδασης – ξέφρενης – καταχρήσεων, πάρτι και χημείας για «συντρόφους» και μη, εμείς επιλέξαμε να οργανωθούμε και να επιτεθούμε σε με φιλήσυχη γεμάτη « ασφάλεια», εταιρίες σεκιούριτι και κάμερες – γειτονιά.

Στις 6 Μαΐου 2018 (ξημερώματα) τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια στην είσοδο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών 25η Μαρτίου με Λεωφόρο Κ. Καραμανλή.

Η επίθεση μας είχε, ως στόχους – εκτός από την πρόκληση υλικών καταστροφών, λόγω του μίσους και της απέχθειας που έχουμε για τις τράπεζες – να Αναταράξει την ήρεμη και «ειρηνική» κοινωνία της περιοχής.

Ήρθε ο καιρός για μια νέα Αναρχία,
την Αναρχία της Πράξης.

Μαύρος Πυρήνας Οργής .

 

Πηγή: athensindymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.