Ρώμη, Ιταλία: Εμπρηστικές επιθέσεις σε διπλωματικά και εταιρικά οχήματα

Καθώς τριγυρνάς την νύχτα με την πρόθεση να κάψεις ή να θέσεις κάτι εκτός λειτουργίας, διαταράσσοντας την σύμφυτη με την καθημερινότητα πλήξη, ποτέ δεν γνωρίζεις ακριβώς τι θα συναντήσεις όσο διασχίζεις τα στενά. Κάπως έτσι συνέβη μία νύχτα στα μέσα Ιουνίου όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα Διπλωματικό Όχημα και ακόμα ένα ιδιοκτησία της ENJOY* παρκαρισμένα δίπλα δίπλα πλάϊ στο πεζοδρόμιο. Αν έως τότε, συστεγάζονταν σε μία κοινή, επαίσχυντη υπόσταση στην υπηρεσία της καταστροφής, της εξουσίας και της κυριαρχίας, δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε την προθυμία τους να μοιραστούν από κοινού τον χαμό τους. Και έτσι, όπως με μερικούς εκσκαφείς στην Γαλλία όχι πολύ καιρό πριν, παρατηρήσαμε την επιθυμία τους απολαμβάνοντας την θέα της φωτιάς που τα κατάπιε.

Ελπίζουμε πως παρά τις πρόσφατες υψηλές θερμοκρασίες η θέρμη της εν λόγω φωτιάς θα φέρει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των έγκλειστων συντρόφων που υπόκεινται σε δικαστικούς ελέγχους ή σε καθεστώς επιτήρησης.

Στον Αργεντίνο σύντροφο Diego Parodi… Δύναμη, Κράτα γερά!
Σε όλους όσους αντιμετωπίζουν διώξεις για την σύνοδο G20 στο Αμβούργο
Στους φυλακισμένους και στους κατηγoρούμενους της επιχείρησης Scripta Manent
Για τους Giova, Ghespe και Paska
Για την Αναρχία!
Στμ.: η ENJOY είναι μια “περιβαλλοντικά βιώσιμη” εταιρία μοιράσματος οχημάτων που διευθύνεται από την εταιρία ενέργειας ENI και την επιχείρηση δημόσιων μεταφορών Trenitalia

Πηγή: 325

Mετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.