Γερμανία: ALF – Εμπρησμός κέντρου εκπαίδευσης αστυνομικών σκύλων

“Να πολεμήσουμε την αστυνομία, να πολεμήσουμε το σπισιστικό σύστημα!”

Στις 5 Ιούνη, ως μέλη του Μετώπου Απελευθέρωσης Ζώων(ALF), παραδόσαμε στις φλόγες ένα κέντρο εκπαίδευσης για σκύλους της αστυνομίας.

Βλέπουμε την εγκυρότητα της δράσης αυτής με το σκεπτικό ότι η αστυνομία, ένας ταξικός, σεξιστικός και ρατσιστικός θεσμός, δεν έχει κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζώα ως μέσα καταστολής.

Να υπενθυμίσουμε πως η αστυνομία υπηρετεί τον καπιταλισμό και, κατά συνέπεια, αποτελεί εχθρό στον αγώνα για την απελευθέρωση ζώων ανθρώπινων και μη.

Με τη δράση αυτή θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο πως αναπτυσσόμαστε και επεκτεινόμαστε · όχι μόνο ως προς τους αριθμούς, αλλά ως προς τη στρατηγική · ότι επιτιθόμαστε στη ρίζα των προβλημάτων αντί απλώς να επικεντρωνόμαστε στα συμπτώματα · και επίσης ότι δεν ανεχόμαστε τη συνενοχή αστυνομίας και βιομηχανίας εκμετάλλευσης ζώων.

Κάθε φορά που οι μπάτσοι συλλαμβάνουν κάποια από εμάς (είτε είναι για σπασιμετικές σε τζαμαρίες, είτε για παρέμβαση σε κάποιο McDonald’s), συνεργάζονται με τη βιομηχανία εκμετάλλευσης ζώων και μας επιτίθενται από κοινού. Είναι ώρα αυτό να σταματήσει.

Θέλουμε να εντάξουμε την παρούσα δράση στα πλαίσια ενός “οργισμένου εορτασμού” της 11ης Ιούνη, της “Διεθνούς μέρας σε αλληλεγγύη με τα μακροχρόνια έγκλειστα αναρχικά συντρόφια”, και να στείλουμε τους χαιρετισμούς μας ιδιαιτέρως στον Matthias, που βρίσκεται αιχμάλωτος στις ελβετικές φυλακές για πάνω από 6 μήνες, αναμένοντας ακόμη για τη δίκη του, όντας κατηγορούμενος για σπασιματική σε τζαμαρία κρεοπωλείου.

Για έναν κόσμο δίχως καταπίεση, δίχως καπιταλισμό, και δίχως αστυνομία – να πυροδοτήσουμε επανάσταση!

Ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τα φιλαράκια που σπάνε McDonald’s, ας σηματοδοτήσουν λευτεριά τα θρυμματισμένα τζάμια!

Φωτιά στις φυλακές, φωτιά στους μπάτσους, φωτιά στα McDonald’s, φωτιά στο σπισιστικό σύστημα!

Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF).



Μετάφραση: Δ.Ο Ragnarok


Πηγή – http://www.directaction.info/news_june07_19.htm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.