Γερμανία, Αμβούργο: Πυρπόληση οχήματος της εταιρείας SPIE

Πυρπόληση οχήματος της SPIE σε αλληλεγγύη με τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου και τις εξεγερμένες γειτονιές

Αδιαμφισβήτητα, κάποιες φορές στενεύουν οι χώροι όπου μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα:

Στο Αμβούργο, όπου οι ειδικές επιτροπές διακηρύττουν στα media την υποτιθέμενη επιτυχία των ομάδων ελέγχου, των αναλύσεων οπτικοακουστικού υλικού, των ερευνών με βάση το DNA, των γραμμών πληροφοριών – όλα για να ανακτήσουν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας που απώλεσαν το καλοκαίρι του 2017.

Στο Βερολίνο, όπου κάθε χώρος αποτελεί δυνάμει τρομοκρατική γιάφκα, όπου καποιοι άνθρωποι παίρνουν τις ζωές στα χέρια τους αντί να την αναθέτουν στους επενδυτές και τις εταιρείες ακινήτων, όπου τα media παρουσιάζουν τη μαριονέτα τους, τον Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος αποκρύπτει τα εμφυλιακά του στρατεύματα, ως δημοκρατικότερο του προκατόχου του.

Στην Αθήνα, όπου μια φασιστική κυβέρνηση θέλει να εφαρμόσει τις εκκαθαρίσεις που οι εταίροι της στην ΕΕ και στο NATO περίμεναν τόσο καιρό. Ούτως ώστε η πόλη να μετατραπεί σ’ έναν ακόμη παράδεισο για επενδυτές και τουρίστες. Όπως συνέβη και σε κάποιες περιοχές στο Αμβούρο, στο Βερολίνο, και σε κάθε μέρος όπου η σύγχρονη μορφή του καπιταλισμού διαβρώνει τις περιοχές που δεν είναι ακόμη τόσο ανιαρές όσο οι χλιδάτες κατοικίες της ελίτ.

Για να διασφαλίσει την κανονικότητά του, το κράτος στηρίζεται σε εταιρείες ώστε να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Όμως, το παθιασμένο ερπετό της αναρχικής εξέγερσης επελαύνει σ’ αυτές τις αμφιλεγόμενες περιοχές προς αναζήτηση των εταιρειών τούτων, καταστρέφοντας ό,τι συναντά στο διάβα του.

Τη νύχτα της 4ης Σεπτεμβρίου 2019, καταστρέψαμε με φωτιά ένα όχημα που ανήκε στους ξακουστούς κερδοσκόπους των φυλακών της SPIE, στο Wandsbeck του Αμβούργου.

Αυτή η μικρή χειρονομία αλληλεγγύης είναι για τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου, για τον κόσμο που υπερασπίζεται τα Εξάρχεια ενάντια στις επιθέσεις των μπάτσων, και για όλες όσες θέλουν να μετατρέψουν τις επικείμενες εκκενώσεις στο Βερολίνο σε καταστροφή για την κυβέρνηση εκεί.

Αυτόνομη Ομάδα για τη Μάχη Ενάντια στις Εταιρείες Security
και τους Κερδοσκόπους των Φυλακών

Πηγή: https://anarchistsworldwide.noblogs.org/post/2019/09/07/hamburg-germany-spie-vehicle-torched-in-solidarity-with-the-park-bench-3-rebellious-neighborhoods/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.