Γερμανία, Αμβούργο: Εμπρησμός οχήματος πολιτικού σε αλληλεγγύη με τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου

Στις 22 Οκτώβρη 2019, βάλαμε φωτιά σ’ ένα μεγάλο Audi, στην είσοδο ενός σπιτιού στην οδό Tornquiststrasse 49, στο Eimsbüttel του Αμβούργου, όπου διαμένει ο Jan Pörksen, κεφάλι της Καγκελαρίας της Γερουσίας του Αμβούργου. Υπήρχε ασφαλής απόσταση απ’ το σπίτι, κανείς δεν μπήκε σε κίνδυνο.

Οι πεινασμένες μας καρδιές πολεμούν ταχύτερα, καθότι, απ’ το Γκλύξμπουργκ ως το Μόναχο, απ’ το Βούπερταλ ως το Τσβικάου, η σύλληψη των 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου στις αρχές του Ιούλη εκλήφθηκε ως επίθεση στις μαχητικές οργανώσεις στο Αμβούργο και στη Γερμανία, και έλαβε μια απάντηση αλληλεγγύης. Οι πύρινες καρδιές βάζουν φωτιά στα οχήματα και τα κτίρια του συστήματος εγκλεισμού, της αστυνομίας και των εταιρειών ασφαλείας, των πολυεθνικών και των μεγαλοϊδιοκτητών ακίνητης περιουσίας. Το Αμβούργο χρειάστηκε λίγο χρόνο να πάρει μπρος, τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη, όμως, πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις ενάντια στο Αστυνομικό Τμνήμα του Volksdorf, στη SPIE, στη Steg, και σε άλλους παράγοντες του εξευγενισμού.

Τα τρία συντρόφια απ’ το Παγκάκι του Πάρκου δεν έχουν χιλιάδες subscribers ή “likes” στα αντικοινωνικά δίκτυα, αλλά απολαμβάνουν μια γοητευτική και μαχητική υπόληψη στους εξεγερσιακούς κύκλους, κι είναι πλέον μακριά απ’ τους εν εξελίξει αγώνες. Όσο, όμως, η πατριαρχία κι ο καπιταλισμός συνεχίζουν το δυστυχές και θανατερό τους θέαμα, ο κόσμος θα συνεχίζει να τα πολεμά.

Οι μπάτσοι , υπηρετώντας το κράτος, έχουν γράψει στον τύπο πως τούτο το κατασταλτικό χτύπημα άγγιξε την καρδιά του αναρχικού περιβάλλοντος. Εμείς τώρα επιτιθόμαστε στα κεφάλια της διακυβέρνησης της πόλης του Αμβούργου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Pörksen βρίσκεται σε θέση-κλειδί για την κυβερνητική πολιτική: μέσα απ’ την Καγκελαρία της Γερουσίας, συντονίζει το έργο της Γερουσίας και των ειδικευμένων αρχών. Οι εξουσιαστές στέλνουν τα τσουτσέκια τους να μπουκάρουν απ’ τις πόρτες στα διαμερίσματα των από τα κάτω, απειλώντας τους ενοίκους με προτεταμμένα όπλα, ενόσω ερευνούν τις υποθέσεις τους. Στα καταφύγιά τους θα μας βρουν.

“Αν η μάχη για τη λευτεριά είναι έγκλημα, η αθωότητα θα ήταν πραγματικά ό,τι χειρότερο”, είπε ένας Βέλγος αναρχικός που αντιμετώπισε την καταστολή.

Αλληλεγγύη με τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου!

Άμεση απελευθέρωση και των συλληφθέντων απ’ το Παγκάκι του Πάρκου και του Loïc, που βρίσκονται έγκλειστοι.

Πηγή: https://www.amwenglish.com/articles/attack-on-car-of-politician-in-hamburg-in-solidarity-with-parkbench-three/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.