Ιταλία: Με οργή στις καρδιές μας – Οικονομική ενίσχυση για την επιχείρηση Bialystok

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ BIALYSTOCK

Στις 12 Ιούνη εξαπολύεται μία ακόμη αντι-αναρχική καταστασταλτική επιχείρηση, ετούτη τη φορά στις περιοχές που κυριεύονται απ’ το ιταλικό, το γαλλικό και το ισπανικό Κράτος. Η αστυνομία, και συγκεκριμένα οι ROS (Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων) της Ρώμης, μπούκαραν σε κάμποσα σπίτια, κατέσχεσαν τα συνήθη χαρτικά και ηλεκτρονικά αντικείμενα, συλλαμβάνοντας 7 άτομα.

Μέχρι και σήμερα, 5 εξ αυτών βρίσκονται στη φυλακή, ένα άτομο βρίσκεται υπό κατ’ οίκον περιορισμό, κι ένα άλλο απελευθερώθηκε έπειτα απ’ την ανακριτική διαδικασία.

Οι κατηγορίες που τους φορτώνει το Κράτος ποικίλουν, συμπεριλαμβανομένων της συνήθους περί ανατρεπτικής οργάνωσης με τρομοκρατικούς σκοπούς, της τρομοκρατικής επίθεσης, της φωτιάς, της υποκίνησης σε διάπραξη εγκλήματος, κλπ. κλπ.

Όλο και περισσότερες εκφράσεις αλληλεγγύης που σχετίζονται με έτερες κατασταλτικές καταστάσεις δέχονται επίθεση.

Όλο τούτο διόλου μας εκπλήσσει.

Κάθε σκέψη και χειρονομία που ωθεί στην ανατροπή της συνθήκης της επιβολής, θα συνεχίσει να διώκεται και ν’ αναθεματίζεται απ’ την κρατική δικαιοσύνη, η οποία, ανάμεσα στις λειτουργίες της, έχει και αυτήν του ξεπαστρέματος οποιασδήποτε κι οποιουδήποτε ασκεί ριζοσπαστική κριτική -μέσω και επιθετικών δράσεων- στις εκφάνσεις του φονικού αυτού πολιτισμού.

Να γιατί δεν έχει κανένα νόημα να μπαίνουμε στη λογική της κρατικής δικαιοσύνης, η οποία στηρίζεται στη διχοτόμηση ενόχου και αθώου, καλού και κακού, σωστού και λάθους. Κατά συνέπεια, είναι προτιμότερο να συνεχίσουμε να σκεπτόμαστε και να πειραματιζόμαστε με διαφορετικούς τρόπους ύπαρξης σε δαύτον τον κόσμο, να προσανατολιζόμαστε στην επίθση ενάντια σε κάθε ιεραρχία/εξουσία, και να προχωράμε θεωρώντας πάντα έγκυρες τις πρακτικές της αλληλοστήριξης και της αλληλεγγύης.

ΜΕ ΟΡΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

Είναι σημαντικό ν’ αποτρέψουμε την απομόνωση των αιχμαλώτων με κάθε πιθανό μέσο, συμπεριλαμβανομένης και της αλληλογραφίας, ετούτη τη στιγμή.

Είναι επίσης αναγκαίο να επιλύσουμε και το οικονομικό ζήτημα, καλύπτοντας και τα δικαστικά έξοδα και τα καθημερινά έξοδα των αιχμαλώτων.

Δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός κωδικός IBAN για όσες κι όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά. Για όσες κι όσους νιώθουν την ανάγκη να αποσαφηνίσουν τον προορισμό της συνεισφοράς τους (δικαστικά έξοδα ή έξοδα διαβίωσης), μπορούν να το κάνουν γράφοντάς το στον λόγο της πληρωμής.

ΚΩΔΙΚΟΣ IBAN: IT40B3608105138206892206896
ΚΑΤΟΧΟΣ: Pietro Rosetti
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT/BIC: BPPIITRRXXX
MAIL: iakovlev@riseup.net

Υπενθυμίζουμε τις διευθύνσεις τους για να τους στέλνετε γράμματα:

Nico Aurigemma
Casa Circondariale di Terni
Strada delle Campore, 32
05100 – Terni (Ιταλία)

Claudio Zaccone
CC di Siracusa
Strada Monasteri, 20
Contrada Cavadonna
96014 – Siracusa (Ιταλία)

Flavia Di Giannantonio
C.C di Roma Rebibbia
Via Bartolo Longo, 72
00156 – Roma (Ιταλία)

Francesca Cerrone
C.P. de Almeria-El Acebuche
Ctra. Cuevas-Ubeda, km 2,5
04030 – Almería (Ισπανία)

Roberto Cropo
N° d’écrou : 1010197
Maison d’arrêt de Fresnes
1, allée des Thuyas
94261 – Fresnes Cedex (Γαλλία)

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.